A.B Entreprise ApS

- Kvalitet fremfor kvantitet er vores kerneværdi!

Hos A.B Entreprise ApS er vi specialiseret i alle former for maleropgaver, både for private og erhverv. Vi sætter en ære i at levere et perfekt resultat hver gang, og kunden er altid i centrum hos os. Vi har kontor i Ølsted og varetager opgaver i hele Nordsjælland og København. 

Vi varetager blandt andet følgende opgaver: 

  • Flyttelejligheder 
  • Maling af facade
  • Malerentrepriser
  • Opsætning af filt 
  • Spartling
  • Nybyg

Kvalitetsbevidst arbejde 

Hos A.B Entreprise ApS tager vi os tid til at udføre arbejdet ordentligt. Vi går aldrig på kompromis med vores høje kvalitetsstandard og sætter en dyd i at levere et perfekt resultat. Det betyder, at vi hellere er en time ekstra på opgaven, fremfor at arbejdet udføres halvt. 

Vi er din maler i hele Nordsjælland og København

Vi dækker som sagt hele Nordsjælland og København og har mange års erfaring med at udføre maleropgaver i mange forskellige omfang og typer. Vi lægger stor vægt på god kommunikation, gode relationer og at skabe en god stemning i det daglige arbejde. 

Kontakt os for en god dialog og skarpt tilbud! 

Hvis du står og mangler en professionel maler, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om dit næste projekt. Du kan bruge kontaktknapperne her på siden eller ringe direkte på 81 44 02 00. For sammen skaber vi det perfekte resultat!

Læs mere

Kontakt os her

Alexander Weber Suznjevic
Alexander Weber Suznjevic Indehaver
81 44 ** ** Vis nummer
81 44 02 00

A.B Entreprise ApS

Hovedgaden 53G

3310 Ølsted

CVR: 44005123

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver A.B Entreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af trægulve 2100 København Ø
1 uge siden
Udbedring af loft 2700 Brønshøj
3 uger siden
Udbedring af loft 2300 København S
3 uger siden
Maling ved rør m.m. 2720 Vanløse
3 uger siden
Spartling og opsætning af filt 2500 Valby
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
6 anmeldelser
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Pris var lav, men åbenbart baseret på at eleven skulle male.. det tror jeg ikke han havde prøvet før…De var ikke slebet før maling. Der var flere steder der ikke var malet, især kanter, de...
Pris var lav, men åbenbart baseret på at eleven skulle male.. det tror jeg ikke han havde prøvet før…De var ikke slebet før maling. Der var flere steder der ikke var malet, især kanter, der var maling på vindue i dør, vindue blev smadret og maling ridset med store “huller” da døren faldt under kørsel. Det blev blot overmalet med en pensel og meget grimt. Ialt meget meget grimt og på ingen måde i orden. vi aftalte dog at jeg ikke betalte, samt at de betalte for ny rude. Flink og fair nok, men langsom kommunikation efter levering, og virkeligt dårligt resultat på alle 4 døre som jeg tror kun fik 1 gang maling, trods lovning på 3. Desuden blev det rullet på men der var lovet spraymaling..
Læs mere

Frank A., 12 jul, 2023

Flot arbejde og meget fin service gennem hele forløbet. Meget let at få fat i Alexander under hele processen.

Peter P., 10 jul, 2023

Maling faldt a f flere steder efter et par dage. det var ikke gjort professionalt. tape var efterladt på vinduerne og jeg måtte selv male dørene da de ikke var malet hvidt alle vegne. derudover selv malingen var amatør agtig. noget en familie sel v kunne gøre.

Sadaf L., 27 apr, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du A.B Entreprise ApS

Send en forespørgsel til A.B Entreprise ApS