Vi har nu formidlet 185.617 opgaver...

Tilbage til forsiden

Bestil tre tilbud på en varmepumpe

Overvejer du at installere varmepumpe i din bolig? Få tre uforpligtende tilbud på varmepumper hos 3byggetilbud.dk nu og spar op til 30 % på varmeregningen.

  • Nemt - Indhent dit tilbud online
  • Hurtigt - Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis - 100 % uforpligtende

Send din opgave ind nu og modtag tre tilbud på varmepumper, der matcher dine behov. Varmepumpen skal passe til din bolig og familiens behov - så sparer du mange penge og passer på miljøet samtidig. Effektive varmepumper nedsætter dit energiforbrug med en tredjedel.

varmepumper

Varmepumper har høj effekt og lavt energiforbrug

Så meget nedsætter en varmepumpe energiforbruget

Med en varmepumpe får du opvarmet huset og får varmt brugsvand. Varmepumper bruger el til at fordele varmen i huset med – men du får betydelig flere kW ud af varmepumpen end du bruger. Varmepumper reducerer energiforbruget i din bolig med op til 30 % - du får 3 kW for hver 1 kW, som pumpen bruger. Så der er mange penge at spare med den rette varmepumpe – og det kan aflæses direkte på CO2 regnskabet.

Hvem kan bruge varmepumper?

Varmepumper er især gode for dig, der..

..ikke kan få tilslutning til fjernvarme eller naturgas
..har et gammelt oliefyr
..har en velisoleret bolig
..har gulvvarme og store radiatorer

Nedsæt dit energiforbrug - Indhent tilbud på varmepumper nu »

Der er forskellige typer af varmepumper

Hvilken type varmepumpe du skal vælge afhænger af, hvor du skal bruge varmepumpen. Til en helårsbolig er et jordvarmeanlæg eller luft til vand-varmepumper det bedste valg, mens en luft til luft varmepumpe egner sig bedst til eksempelvis sommerhuset. Husk varmepumper er billig i drift og giver din bolig en behagelig varme.

  • Væske til vand varmepumper (Jordvarmeanlæg)
  • Luft til vand varmepumper
  • Luft til luft varmepumper

Hvilken varmepumpe er bedst?

Der findes mange kendte mærker, som laver varmepumper - for eksempel Mitsubishi, Panasonic, Fujitsu, Danfoss, Nilan, Bosch, LG, eller Sanyo. De variere alle sammen i pris og funktion, derfor er det en god idé at indhente flere tilbud når du skal have installeret varmepumpe i dit hus. Mange års branchekendskab har givet os et stort netværk af leverandører af varmepumper. Derfor kan vi skræddersy gode, effektive og billige tilbud til dig. Vil du lære mere om varmepumper, så har Teknologisk Institut lavet en god side: varmepumpeinfo.dk.

Teknikken bag varmepumper

En varmepumpe trækker luft ind udefra – også selvom luften er kold, kan den opvarme en kølevæske i varmepumpe-anlægget. Kølevæsken har et lavt kogepunkt på cirka 4 grader, og når kølevæsken koger, sættes den under pres i en kompressor. Denne energi opvarmer så luften inde i huset. Varmen bliver fordelt i husets rum ved hjælp af en blæser. Du sætter selv den ønskede temperatur og bestemmer, hvor kraftigt den varme luft skal blæses ind i huset.

Send din opgave ind til 3byggetilbud.dk, så modtager du tre uforpligtende tilbud på varmepumper, der matcher din bolig og dine behov fra varmepumpeinstallatører i dit lokalområde.

Bestil tre tilbud på varmepumper hér »

Du kunne muligvis også være interesseret i

- Isolering
- Jordvarme
- Håndværker tilbud