Vi har nu formidlet 185.616 opgaver...

Tilbage til forsiden

Renovering af badeværelse

Slut med dryppende haner, brune blomstrede fliser fra 70-erne og grøn sanitet. Ind med minimalisme og selvforkælelse – skift badeværelset ud.

  • Nemt - Bestil tilbud på badeværelse online
  • Hurtigt - 3 tilbud inden 3 dage
  • Gratis - Du betaler 0 kroner for vores service

Udskiftning eller renovering af badeværelse giver stor herlighedsværdi for dig og familien. Samtidig øger badeværelset boligens værdi og gør den nemmere at sælge. Spar tid ved at sende din opgave ind og få tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.

nyt badeværelse

Murermester i gang med opsætning af nye fliser på badeværelse.

Søger du hjælp til ombygning af badeværelset?

Måske skal du bare have nogle nye fliser sat op af en murer eller skiftet sanitet – her kan du få hjælp fra en VVS'er. Eller du går efter et helt nyt, moderne badeværelse.

Hvorfor benytte 3byggetilbud.dk når du skal have nyt badeværelse?

  • Du får 3 tilbud at vælge i mellem
  • Vi har haft mange års samarbejde med langt de fleste af vores leverandører
  • Det går hurtigt (tre arbejdsdage)
  • Det er gratis og uforpligtende at bruge 3byggetilbud.dk

Benyt autoriserede håndværkere

Vigtigt er det i hvert fald at du benytter autoriserede håndværkere, når du går i gang med renovering eller udskiftning af dit badeværelse. Der er lovkrav til materialer og konstruktioner på badeværelserne, og arbejdet skal udføres af en autoriseret håndværker, for eksempel en VVS-er eller kloakmester. Det skyldes selvfølgelig risikoen for vandskader, hvis der er den mindste utæthed i konstruktionen. Få tre gratis tilbud med gode priser på udskiftning eller renovering af badeværelset her.

Få et nyt badeværelse - Indsend din opgavebeskrivelse nu »

Nyt badeværelse øger ejendomsværdien

Din bolig stiger i værdi, når du installerer et nyt badeværelse i stedet for det gamle nedslidte. Badeværelset er i dag et vigtigt rum i familiens hverdag, og det kan være svært at sælge et hus med et utidssvarende badeværelse. Et nyt bad er en forbedring, der tæller. Tag kontakt til en arkitekt eller byggesagkyndig og få en dialog om dit drømmebad. Udover at få badet, som du vil have det, er du sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt, og at det kan dokumenteres. Der er mange rør og installationer, der skal holdes styr på for at få det perfekte resultat.

På 3byggetilbud.dk kan du helt uforpligtende få tilbud på renovering af dit badeværelse.

Wellness afdeling på badeværelset?

Der er mange muligheder for et lækkert badeværelse. Du kan indrette et moderne, trendy bad på få kvadratmeter, eller du kan gå hele vejen og installere spabad og en hel wellness afdeling.

Få 3 uforpligtende tilbud på renovering af badeværelset

Vi hjælper dig med at indhente tilbud fra relevante håndværkere, når du sender din opgave ind. Vi har kontakt til arkitekter, byggesagkyndige, murere, VVS-folk, malere, totalentreprenører og andre håndværkere, der kan være relevante for dit badeværelsesprojekt. Du modtager tre tilbud, der er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig, og så er resten op til dig.

Bestil tre tilbud på nyt badeværelse »


Du kunne muligvis også være interesseret i

- Håndværkertilbud
- VVS
- Renovering
- Murerarbejde

Tags til badeværelser:

Bad, badeværelse tilbud, pris, fliser, vvs, murer, billig, totalentreprise, priser, eksempel, badeværelsesmøbler, klinker, vådrum