Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte byggefirmaer

Drømmer du om at bygge nyt? Brug 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit nybyggeri fra dygtige byggefirmaer i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Byggefirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
Tag på nybyggeri

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Nybyg – alternativet til boligkøb

Nybygger! Ordet får straks billeder på nethinden fra det vilde vesten og andre steder, hvor mennesket har bygget nyt i stor stil. Og tilbage i 1950’erne, 60’erne og 70’erne var det nok også den stemning, der herskede herhjemme, når hele parcelhuskvarterer skød op på en gang.

Tanken om at bygge nyt ligger dog fjern for de fleste. For i mange år har det været dyrere at bygge nyt, end det var at købe et hus, der allerede var bygget. Men i dag bliver en renovering af et eksisterende hus oftest lige så dyrt. Så her kan det tit betale sig, at rive det gamle hus ned og bygge nyt – eller finde en god byggegrund et andet sted og opføre et nybygget hus.

Men nybyg kan også være andet end at bygge ny beboelse. Nybyg kan bare være et skur, en carport eller et større udhus, som du opfører på din grund. Eller en større tilbygning til det eksisterende hus. For rent fagligt er nybyg alle former for byggeri, der opføres helt fra grunden af – uanset størrelse og kompleksitet.

Fordele ved nybyg

Vælger du at bygge ny bolig, kan du bruge den nyeste teknologi i huset og isolere og dimensionere efter de nyeste krav i bygningsreglementet. Det betyder, at du får en væsentlig mere energibesparende bolig, som koster væsentligt mindre at opvarme. Samtidig kan du anvende LED-teknologi til alle former for belysning, samt vælge vandbesparende installationer i køkken og badeværelse. Alt sammen noget, der nedsætter forbruget, sparer dig for mange penge og ikke belaster miljøet nær så meget, som et gammelt hus.

Endvidere kan du glæde dig over, at vedligeholdelsen er mindre og at der er mange år, til du skal i gang med de store bekostelige renoveringer af tag, køkken og bad. Samtidig holder et nybygget hus i dag bedre i værdi, end de huse som blev bygget umiddelbart op til finanskrisen.

Endelig får du mulighed for at skabe en bolig, som er indrettet lige sådan, som du kunne tænke dig det. Det er kort sagt din mulighed for at få den drømmebolig, som du altid har ønsket dig – inden for de økonomiske rammer, du nu har til byggeriet, naturligvis.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Nybyg kræver fagfolk

Selv om nybyggere i gamle dage oftest var selvbyggere, er det de færreste, som har lyst til at kaste sig ud i at bygge selv – med mindre det handler om et skur til haven eller en carport i byggesæt. Til større byggerier end det er det mere sikkert at vælge et entreprenørfirma eller typehusfirma til at levere det færdige hus, udhus eller hvad det nu er, du skal have bygget.

Det nemmeste er at vælge et firma, der kan stå for det hele. For selv om der kan være lidt penge at spare ved at sammensætte sit eget byggesjak af forskellige håndværkerfirmaer, står besværet sjældent mål med besparelsen. For du skal både finde de rigtige håndværkere og sørge for at få aftalt det hele, så der ikke opstår ventetid mellem de forskellige faggrupper. Det kræver overblik og erfaring at få et større nybyggeri til at foregå gnidningsløst.

Og meget mere. Samtidig forenkler det kommunikationen mellem dig og byggeteamet. For nu er der kun et sted, du skal henvende dig, uanset om det er med ønsker, forslag, klager eller ros.

Hvad koster nybyg pr. m2?

Prisen på nybyggeri opgives tit i kvadratmeter (m2) for at gøre det nemmere at sammenligne prisen på to forskellige nybyggerier. Det er sådan en slags kilopris for alt byggeri.

Kvadratmeterprisen på nybyg afhænger helt og holdet af materialevalget, kompleksiteten af konstruktionen og så byggefirmaets timepriser. Men hvor priserne på materialerne ikke varierer nævneværdigt fra byggefirma til byggefirma – da de oftest anvender de samme grossister – kan timeprisen god variere en hel del.

Derfor bør du altid gå efter at få 3 tilbud på nybyg fra lige så mange forskellige firmaer – også selv om du vælger en af de pakkeløsninger, som nogle af de store byggefirmaer oftest har på deres hjemmeside. Her giver det ekstra god mening at beregne kvadratmeterprisen for hver firmas pakkeløsning, for ad den vej at finde frem til, hvilket nybyggeri der er billigst i forhold til det antal kvadratmeter, du får for pengene.

Få større tryghed i valget af byggefirma

Nybyg er en stor beslutning. Især hvis der er tale om et helt nyt hus. Det er med meget stor sandsynlighed den største enkeltinvestering, du nogensinde kommer ud i at foretage som privatperson. Så derfor er det klart, at du er ekstra påpasselig og bekymrer dig over, hvorvidt det byggefirma du nu vælger, også kan levere den vare, du går og drømmer om. For man hører så meget i medierne.

Her får du ekstra tryghed ind i udvælgelsesprocessen ved at bruge den tilbudstjeneste, vi har her på 3byggetilbud.dk. Vi samarbejder med byggefirmaer over hele landet, som vi kender indgående. Derfor ved vi, hvad de kan.

Samtidig medtager vi de anmeldelser og vurderinger som andre brugere har givet firmaerne, når vi skal udvælge de 3 byggefirmaer, som henvender sig til dig for at give tilbud på dit nybyggeri. Det giver dig en endnu større sikkerhed for, at de firmaer som henvender sig, rent faktisk også kan levere et flot og funktionelt nybyggeri, som du og din familie kan glæde jer over i mange år frem.

Så med 3byggetilbuds tilbudstjeneste får du en meget større tryghed end du ville have, hvis du selv skulle stå for at indhente 3 tilbud på nybyg.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere