Welle's Multiservice

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Welle's Multiservice

Welle’s Multiservice

Alt kan lade sig gøre, du skal bare spørge!

Sådan lyder motto’et i Welle’s Multiservice og det gør det selvfølgelig fordi det i langt de fleste tilfælde er sandt. Hos Welle’s Multiservice er vi eksperter i at finde gennemtænkte og smarte løsninger på enhver udfordring med en høj grad af eksklusivitet og detalje.

Vi har en bred vifte af kompetencer, indenfor særligt tømrerfaget. Dog kan du også sagtens få hjælp til dine haveprojekter. Med base på Amager kører vi ud til hele den storkøbenhavnske befolkning og hjælper med deres boligdrømme – og for den rigtige udfordring kører vi gerne længere. Vi udfører, men er ikke begrænset til, følgende opgaver:

  • Gulve
  • Køkkener
  • Skure
  • Annekser
  • Carporte
  • Træterrasser
  • Tagdækning
  • Mindre snedkeropgaver, såsom indbygningsreoler, bænke mv.

Resultatet er altid i højsædet

Passionen for træarbejde og tømrerbranchen er til at mærke, sekundet vi møder op på matriklen, hvor projektet skal udføres. Mens arbejdet udføres, er der altid godt humør og overskud, dog uden at kvaliteten bliver kompromitteret – det er vi simpelthen for perfektionistiske til. Af samme grund går vi også først, når opgaven er løst til punkt og prikke.

Service du kan regne med

Hos Welle’s Multiservice er en aftale en aftale. Dette gælder både et mødetidspunkt, såvel som pris og resultat. Derudover vil du, med os på sagen, opleve professionel rådgivning og vejledning af højeste karat. En anden højtvurderet værdi i firmaet er ærlighed. Vi vil hellere miste en potentiel opgave end at rådgive om et projekt, som vi ikke har 110 % styr på. Og skulle der, mod forventning, være et færdigt projekt, som ikke havde det ønskede resultat, så kommer vi naturligvis tilbage og fixer det. Det er en selvfølge i vores øjne.

Står du med et ønske om at renovere boligen?

Så kontakt os på 93 94 24 68 eller benyt kontaktknapperne her på siden, så tager vi en fuldstændig uforpligtende snak om, hvordan vi løser dine projekter!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Nicolas Jacob Vilmann Wellejus Indehaver
93 94 ** **
[email protected]***.com
Welle's Multiservice Elbagade 6 2300 København S
CVR: 41540621
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Welle's Multiservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Welle's Multiservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu