MMK-EL ApS

- Din pålidelige og erfarne elektriker

I en verden, som bliver mere og mere elektronisk, er det vigtigt at have adgang til pålidelige og komptente elektrikere. Har du nogensinde stået midt i et elektrisk problem, der krævede øjeblikkelig opmærksomhed?

Det er her, vi hos MMK-EL ApS kommer ind i billedet. Med over 20 års erfaring i branchen har vi en solid forståelse for alle aspekter af elektrisk arbejde, fra simpel fejlfinding til komplekse installationer. Vi sætter en ære i at levere hurtig og effektiv service uden at gå på kompromis med kvaliteten.  

Vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Renovering af el-installationer
  • Ladestandere
  • Energioptimering af installationer
  • El-tjek i bolig
  • El-tavler
  • Solceller 
  • Varmepumper

Hos os får du en fuld servicepakke inden for elektriker-branchen. Vi håndterer alle typer opgaver, uanset om det er vedligeholdelse af eksisterende installationer eller design og implementering af nye elektriske systemer. Vi har specialiseret os i både erhvervs- og privatsektoren og skræddersyer løsninger, der passer præcist til vores kunders behov. Vi forstår, at sikkerhed er af højeste prioritet, og holder os derfor opdaterede indenfor de nyeste teknologier og reglementer.

Gennemsigtighed og ærlighed 

Vi ved, at vores kunder sætter stor pris på gennemsigtighed og ærlighed, og derfor leverer vi altid en præcis og detaljeret estimering forud for hvert projekt. Hos MMK-EL ApS går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi stræber altid efter at levere løsninger, som er tilfredsstillende for vores kunder. 

Vælg en certificeret og tryg løsning

Vores medlemskab af TEKNIQ er din garanti for et trygt og tilfredsstillende resultat. Når du benytter dig af en virksomhed, der er medlem af TEKNIQ, er du omfattet af en garantiordning. Så hvis du er utilfreds med installatørens arbejde og får medhold i din klage, vil TEKNIQs garantiordning dække omkostninger for op til 150.000 inkl. moms. 

Står du og har brug for hjælp til dine elektriske opgaver? Så tøv ikke med at kontakte MMK-EL ApS i dag på 51 37 33 73, eller kontaktknapperne her på siden. Vi står klar til at give kompetent rådgivning og et skarpt tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Michael Hansen Indehaver
51 37 ** ** Vis nummer
51 37 33 73

MMK-EL ApS

Helmer Søgårds Allé 29

2770 Kastrup

CVR: 41664525

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MMK-EL ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af gruppetavle m.m. 2640 Hedehusene
4 dage siden
El-rapport ifm. salg 1672 København V
1 uge siden
El-rapport 1174 København K
1 uge siden
Diverse el-opgaver 2605 Brøndby
1 uge siden
Montering af markise 2850 Nærum
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
2 anmeldelser
3byggetilbud.dk 2 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Vi har været super tilfredse med MMK-EL. Og kan klart anbefales. Michael har været rigtig god igennem hele processen og kommet med gode inputs og ideer.. arbejdet lever fuldt ud op til vores forventning.

Claus O., 05 jun. 2023

MKK har være pålidelige, servicemindet, fleksible og udført arbejdet meget tilfredsstillende. Stor fornøjelse at have MMK på opgaven.

Mathias M., 17 maj 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du MMK-EL ApS

Send en forespørgsel til MMK-EL ApS