Scan Air

– En del af JH EL & Køl A/S

Hos Scan Air har vi specialiseret os i varmepumper, klimakontrol og køleteknik – og vores erfaring i branchen er stor. Vi er et firma, der altid gør os umage for at finde den helt rette løsning til den enkelte boligejer, da vi ved, at den rette dimensionering af anlægget har stor betydning for din pengepung og det gode indeklima. Du kan derfor trygt regne med, at din opgave er i professionelle hænder hos os. Vi dækker det meste af Jylland – og vi er også klar til at hjælpe dig!

Scan Air udfører blandt andet

  • Luft til vand varmepumper
  • Luft til luft varmepumper
  • Ventilationsanlæg
  • Aircondition
  • Serverkøl og erhvervsopgaver

Hos Scan Air tilbyder vi døgnvagt og rykker derfor ud alle døgnets 24 timer, hvis dit anlæg har brug for reparation eller service. Vi mener nemlig, at det aldrig skal være besværligt for vores kunder at gå grønt. Du kan derfor sove trygt om natten, når Scan Air er firmaet bag din varme- eller ventilationsløsning.

Det optimale resultat hver eneste gang

Fordelene ved en grøn varmekilde og et godt ventilationsanlæg er mange. Udover mærkbare besparelser på varmeforbruget og et lavere CO2-niveau, så forbedres dit indeklima også mærkbart. Hos Scan Air leverer og monterer vi en lang række af topklasse varmepumpemodeller, da det handler om at finde den løsning, der passer til netop dit forbrug og dine ønsker. På den måde sikrer vi den bedste effekt, men også den bedste kundeoplevelse, da vi altid inddrager dine ønsker og behov i processen. 

Altid til rådighed

Tryghed er nøgleordet, når vi taler driftsanlæg i boligen. Hos Scan Air tilbyder vi derfor gratis telefonsupport, hvor du altid kan søge gode råd og faglig rådgivning. Vi rykker som nævnt også ud, hvis der mod forventning skulle være noget galt med anlægget – lige meget, hvad klokken er.

Søger du en serviceminded ekspert til dit næste varmekilde- eller ventilationsudskift? Så tøv ikke med at kontakte Scan Air i dag. Vi sidder klar på telefon: 6130 4311 eller via kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os meget til at høre mere om dine ønsker! 

Læs mere

Kontakt os her

Lars Frederiksen Opgavekontakt
61 30 ** ** Vis nummer
61 30 43 11

Scan Air (JH EL & Køl A/S)

Åkærsvej 1

8410 Rønde

CVR: 353876841

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Scan Air (JH EL & Køl A/S) senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Luft til luft varmepumpe (Altech) 8585 Glesborg
1 måned siden
Montere luft til luft varmepumpe (Panasonic) 8200 Aarhus
2 måneder siden
Luft til luft varmepumpe 8300 Odder
3 måneder siden
Luft til luft varmepumpe 8462 Harlev J
3 måneder siden
Erhverv - Luft til luft varmepumpe 8300 Odder
6 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Scan Air (JH EL & Køl A/S)

Send en forespørgsel til Scan Air (JH EL & Køl A/S)