Pch-Consult

Pch-Consult udfører alle slags arbejdsopgaver så som: energimærkning, termografering, blowerdoor m.m.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Pch-Consult

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Pch-Consult - spar på energien

Hos Pch-Consult beskæftiger vi os med at isolere jeres ejendom, så I sparer på varmeregningen. Vi udfører alt fra tilstandsrapporter til energimålinger og tæthedsprøver for både private, boligforeninger og erhverv. Vi er beliggende i Bagsværd, men kører i hele Danmark for at sikre, at jeres ejendom holder på varmen.

Vi leverer service i øjenhøjde

Hos Pch-Consult er vi uddannede ingeniører og beskæftiger os med en masse fagtermer og komplekse beregninger. Vi mener derfor, at det er vores ansvar at benytte vores ekspertise og vejlede, så vores kunder forstår det. På den måde får vi også forventningsafstemt, hvad der skal ske og vi får sammen et godt overblik. Vi er som sagt ikke bange for at tage ekspertrollen på os. Vores vision er udelukkende at sikre jer de mest driftsikre og energiøkonomiske løsninger langt ud i fremtiden.

Mange års erfaring og faste samarbejdspartnere

Vi har erfaring med faget siden 1991 og har haft faste samarbejdspartnere gennem store dele af perioden. Det betyder, at vi har muligheden for at tilbyde skræddersyede løsninger og komplet installation af hele jeres bygningsanlæg, både i form af automatik, men også i form af VVS og elinstallationer. På den måde, er I sikret viden og materialer, der er i tårnhøj kvalitet. Med Pch-Consult som jeres leverandør, er I sikre på, at jeres ejendom kommer til at opfylde alle de gældende lovkrav og samtidig spare op til 30 procent på varmeregningen.

Vi tilbyder:
  • Energimærkning
  • Termografering
  • Tæthedsprøver
  • Energirammeberegning
  • Fugtmåling
  • Bygningsautomatik

Vil du spare på energien? Så klik på kontakt-knappen øverst og få en uforpligtende samtale om jeres ejendom. Vi ser frem til at høre fra jer.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne: