Nordisk Blik

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nordisk Blik

Nordisk Blik

Nordisk Blik er en enkeltmandsvirksomhed, hvor jeg, Martin Anders Kristensen, rykker ud til diverse blikopgaver norden rundt. Jeg modtager nemlig glædeligt opgaver fra Danmark, Norge, Sverige, Island og Grønland og hverken størrelsen eller afstanden til projektet kan holde mig tilbage. I forbindelse med opgaver af større omfang, som eksempelvis for erhverv eller boligforeninger, har jeg en række gode samarbejdspartnere, som jeg kan alliere mig med for at løse opgaven. Derudover laver jeg også opgaver i det private hjem – både renovering og nybyg.

Forventningsafstemningen er vigtig

Det er for mig altid vigtigt at sørge for at forventningsafstemme tilstrækkeligt med kunden i starten af processen. Det forebygger overraskelser, da kunden trygt ved, at en pris er en pris og at et tidsrum er et tidsrum. Dertil afstemmer jeg altid med kunden om hvorvidt personen vil inddrages i processen – og jeg fortæller glædeligt om alt fra fremgangsmetode til materialebrug, hvis det skulle være interessant.

Fagkærlighed og god kommunikation

Hos Nordisk Blik går jeg meget højt op i kvaliteten af mit arbejde. Jeg stræber altid efter at levere et perfekt resultat helt ned til den mindste detalje – og det er heldigvis også noget af det jeg får ros for. Derudover har jeg altid stort fokus på at være nem at komme i dialog med, da jeg vil være en pålidelig kontakt for alle mine kunder.

Kontakt mig

Hvis du er interesseret i en håndværker du kan stole blindt på og som kan levere et millimeterpræcist stykke arbejde og en god dialog, så skal du kontakte Nordisk Blik. Jeg sidder klar på sidens tilknyttede kontaktknapper og kan ellers fanges på telefonen 2167 0432 - og jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Martin Anders Kristensen Indehaver
21 67 ** **
[email protected]***.dk
Nordisk Blik Krumstrupvej 16 5750 Ringe
CVR: 39758156
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nordisk Blik senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Nordisk Blik
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu