RASK & RUM

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

RASK & RUM

Rask & Rum

- Vi gør syge huse raske

Lugter der muggent og hengemt i boligen? Så bør du ringe til os. Vi har specialiseret os i huse, der har fugtproblemer. Hvad enten det er kælderen, indervæggene eller den uisolerede ydervæg, så kan vi hjælpe dig. Og vi har 35 års erfaring med det.

Men Rask & Rum er også et firma med erfaring i jord-, kloak- og betonarbejde, og vi rykker derfor også gerne ud, hvis du skulle have brug for hjælp med netop det.

Eller måske er det blot boligen, som trænger til en make-over? Så kan vi også hjælpe dig med at få flotte gulve eller vægge i det efterspurgte microcement.

Vi dykker ned i det hele her.

Firmaet ligger i Odense og hjælper primært private, boligforeninger og i mindre omfang erhverv. Men bare rolig – vi dækker hele Fyn med opgaver som:

  • Fugtproblemer
  • Skimmelsvamp
  • Murerarbejde
  • Revner i ydervægge
  • Kondensproblemer
  • Jord-, kloak- og betonarbejde
  • Nybyg, ombyg og tilbygninger
  • New Yorker gulve og design-vægge

Fra et koldt til et varmt gulv

Er der blevet fodkoldt? Og hjælper det ikke med de tykke sokker, så kontakt os nu. Som murerfirma har vi speciale i at modernisere indvendige kolde gulve og har stor erfaring i alt med jord-, kloak- og betonarbejde samt ny-, om- og tilbyg.

Alt i microcement

Få lækre New Yorker gulve eller specialdesignede vægge med microcement. Vi ved, at den industrielle og rustikke boligindretning er i høj kurs, og den giver en super fed stil til dit hjem. De moderne fugefri gulve skaber en helt speciel atmosfære, hvor dine møbler træder frem og kommer i fokus. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du også vil med på bølgen.

Vi er til at regne med

Vi går op i at overholde vores aftalte tider, og vi går også op i, at vores arbejde er til at stole på og holdbart mange år ud i fremtiden. Vi bruger derfor kun kvalitetsmaterialer og rydder naturligvis op efter os igen, når arbejdet afsluttes. Det betyder for dig som kunde, at du kun skal glæde dig over det færdige arbejde.

Ring til os nu på 2260 6055 eller brug kontakt-knapperne her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Fugtskader
Badeværelser
Isolering
Facadeisolering
Tilbygninger
Omfangsdræn
Syn & Skøn
Facaderenovering
Fundamenter
Murerfirmaer
Skimmelsvamp
Kontakt os her
Ebbe Bernth
Ebbe Bernth Indehaver
22 60 ** **
ebbe@***.dk
RASK & RUM Ahlefeldtsvej 10 5230 Odense M
CVR: 33600542
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver RASK & RUM senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du RASK & RUM
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu