→ Få 3 gratis tilbud på isolering

Isolering – Få 3 tilbud

Få en billigere varmeregning med isolering af boligen. Tre forskellige isolatører står parat til at give dig en god pris på efterisolering og dermed bedre varmeudnyttelse. Du får et sundt indeklima og en lavere varmeregning.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Isolatører i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud på isolering

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Læs mere om isolering

Find det bedste tilbud på billig isolering

Isolering er en af de renoveringsopgaver, der tjener sig hurtigst hjem. For er din bolig ordentligt isoleret, kan du spare rigtig mange penge på dit varmebudget. Som positiv sidegevinst kan du slippe af med irriterende støj fra omgivelserne – eller teenageværelset – og får generelt et bedre indeklima, hvis du vel at mærke husker at lufte ud regelmæssigt.

Den lave pris på isolering sammenholdt med den store og øjeblikkelige besparelse på varmeudgifterne sikrer som allerede nævnt, at investeringen i en efterisolering af boligen oftest har tjent sig hjem i løbet af et til tre år. Hvor længe der går, afhænger naturligvis af, om du kun får foretaget for eksempel en hulmursisolering eller om der skal en komplet efterisolering til af hele boligen i både loft, gulv og fundament.

Grunden til at prisen er lav på netop isoleringsopgaver, skyldes, at der er stor konkurrence på området. Derfor er der ekstra god grund til at indhente priser på isolering fra flere forskellige firmaer.

Hvem foretager isolering af boligen?

Til at isolere din bolig, skal du have fat i et isoleringsfirma. De har specialiseret sig i forskellige former for isolering og kan hjælpe dig med en eller flere former for isoleringsopgaver, f.eks.:

 • Isolering af loft og tag
 • Isolering af gulve og etageadskillelser
 • Hulmursisolering – også kaldet husmur-isolering
 • Facadeisolering og isolering af ydervægge
 • Isolering af fundament og krybekælder
 • Rør-isolering – også kaldet teknisk isolering

Hvilket isoleringsmateriale er det bedste?

Til at isolere din bolig anvender firmaerne forskellige former for isoleringsmaterialer. Hvert enkelt isoleringsmateriale har sine fordele og ulemper og oftest sværger det enkelte firma til et bestemt materiale.

De mest populære isoleringsmaterialer i dag er enten de traditionelle glas- eller stenuldsmaterialer fra Isover – tidligere Glasuld – og Rockwool eller papirisolering.

Glas- og stenuldsmaterialer udvindes på nogenlunde samme måde af enten glas- eller stenmaterialer. Det kræver en forholdsvis høj temperatur at producere og belaster derfor miljøet væsentlig mere end papirisolering.

Papirisolering – der også blandt mange kaldes papiruld – er et nyere isoleringsmateriale, som har fundet stor udbredelse herhjemme. Det er fremstillet af granuleret genbrugspapir og udmærker sig især ved en høj isoleringsevne, stor lyddæmpende effekt og at det koster lidt mindre end de sten- og glasbaserede isoleringsmaterialer.

Rent isoleringsmæssigt er de tre forskellige isoleringsmaterialer nogenlunde lige gode, lige som hver af dem har deres fordele og ulemper. Men selv om alle tre materialetyper kan bruges til stort set alle former for isolering, er de dog ikke lige velegnede til alle former for isoleringsopgaver. Derfor har de fleste isoleringsfirmaer et ”andet isoleringsmateriale”, som de bruger ved siden af det foretrukne materiale.

Endelig er flamingo også et udbredt materiale til isolering. Det er et isoleringsmateriale, som er fremstillet af polystyren. Det findes både som plader til isolering under terrændæk eller langs grunden og som granulat, der anvendes i forbindelse med hulmursisolering.

Hvornår kan det betale sig at efterisolere?

Som udgangspunkt får du den største besparelse ved at efterisolere, hvis der ikke er gjort noget ved isoleringen af huset i mange år. Har du f.eks. et typisk parcelhus fra 1970’erne, vil du få en meget stor gevinst ved at efterisolere huset.

For de isoleringsmaterialer der blev brugt op til starten af 1990’erne er ikke nær så formstabile, som dem der anvendes i dag. Derfor vil gammel isolering i både hulmure og på lofter og under gulve i dag være faldet sammen – ligesom kravene til tykkelsen på isolering er mangedoblet siden dengang.

Men rent faktisk behøver det ikke være mere end 10 år siden, der sidst er isoleret i boligen, før det kan betale sig at tænke på en efterisolering. For i de senere år og med nyere versioner af bygningsreglementet er kravene til isoleringstykkelsen steget markant. Selv små optimeringer af isoleringen kan betyde både besparelser og de kan hurtigt mærkes på varmebudgettet.

Husk at udnytte håndværkerfradrag og energitilskud

Netop i disse år er det billigere end nogensinde for private at få efterisoleret. Her i 2020 vil du både kunne udnytte håndværkerfradraget og få et særligt tilskud til energirenovering fra dit Energistyrelsen. Så udover at det er billigt at få isoleret, i forhold til den øjeblikkelige besparelse du opnår på varmeregningen, er der også gode tilskud at hente, som gør det endnu billigere. Det er dog ikke muligt at modtage på håndværkerfradrag og energitilskud i 2021.

Håndværkerfradraget er netop møntet på grønne, klimavenlige renoveringer og i 2020 er der stadig fokus på, at energirenoveringer giver en rabat på skattebilletten. Skal du have hulmursisoleret, isoleret ydervægge eller efterisoleret dit gulv kan du altså få fradrag for håndværkerens arbejdsløn.

Energitilskudsordningen fra energiselskaberne præmierer også energirenoveringer som f.eks. efterisolering. Her udbetales et tilskud, der står mål med den energibesparelse målt i kilowatt, som du opnår ved efterisoleringen. Du kan selv ansøge dit energiselskab om tilskuddet eller høre din isolatør om han har et samarbejde med et energiselskab, så rabatten automatisk bliver fratrukket på din faktura.

Hvad koster det at få isoleret?

Selv om der som sagt er nogle forskelle på priserne mellem de forskellige isoleringsmaterialer, er besparelsen ikke den store i kroner og ører, når du vælger et isoleringsmateriale frem for et andet. Så som med de fleste andre håndværkerfag, er det timeprisen hos det enkelte isoleringsfirma, der udgør den største forskel.

På grund af konkurrencesituationen på området kører mange isoleringsfirmaer med forskellige pakketilbud og opgiver oftest også en kvadratmeterpris på forskellige isoleringsopgaver på deres hjemmeside. Men skal du have den mest retvisende pris – og ikke bare tage en beslutning på baggrund af et prisoverslag – er det en god ide at få et tilbud, der er regnet ud, så det passer med netop dit isoleringsbehov. Så kan du også tage en snak med firmaet om, hvordan din isoleringsopgave løses bedst muligt.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Sådan får du nemt 3 tilbud på isolering

Som minimum bør du altid få mindst 3 tilbud, hvis du vil sikre dig mod, kun at få spurgt de to dyreste firmaer om en pris – og der er nok af isoleringsfirmaer, du kan ringe til. Spørgsmålet er mere, hvornår de har tid og om de udfører den form for isolering, du har brug for.

Vil du spare de mange forgæves opringninger til isoleringsfirmaerne, kan du i stedet anvende den tilbudstjeneste, vi har her på siden. Så finder vi 3 isoleringsfirmaer i vores landsdækkende netværk, der kontakter dig, for at aftale tid til hvornår de kan komme ud og give dig et tilbud på dit isoleringsprojekt.

Det er langt den nemmeste måde at få 3 tilbud på isolering på.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud