Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte isolatører

Få en billigere varmeregning med isolering af boligen. Tre forskellige isolatører står parat til at give dig en god pris på isolering og dermed bedre varmeudnyttelse. Du får et sund indeklima og en lavere varmeregning.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Isolatører i hele landet
Se hvor enkelt det er
placeholder

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Find det bedste tilbud på billig isolering

Isolering er en af de renoveringsopgaver, der tjener sig hurtigst hjem. For er din bolig ordentligt isoleret, kan du spare rigtig mange penge på dit varmebudget. Som positiv sidegevinst kan du slippe af med irriterende støj fra omgivelserne – eller teenageværelset – og får generelt et bedre indeklima, hvis du vel at mærke husker at lufte ud regelmæssigt.

Den lave pris på isolering sammenholdt med den store og øjeblikkelige besparelse på varmeudgifterne sikrer som allerede nævnt, at investeringen i en efterisolering af boligen oftest har tjent sig hjem i løbet af et til tre år. Hvor længe der går, afhænger naturligvis af, om du kun får foretaget for eksempel en hulmursisolering eller om der skal en komplet efterisolering til af hele boligen i både loft, gulv og fundament.

Grunden til at prisen er lav på netop isoleringsopgaver, skyldes, at der er stor konkurrence på området. Derfor er der ekstra god grund til at indhente priser på isolering fra flere forskellige firmaer. Indhent uforpligtende tilbud på dine isoleringsdrømme hos 3byggetilbud.dk.

Hvem foretager isolering af boligen?

Til at isolere din bolig, skal du have fat i et isoleringsfirma. De har specialiseret sig i forskellige former for isolering.

Isolatøren kan hjælpe dig med flere former for isoleringsopgaver, f.eks.:

Hvilket isoleringsmateriale er det bedste?

Til at isolere din bolig anvender firmaerne forskellige former for isoleringsmaterialer. Hvert enkelt isoleringsmateriale har sine fordele og ulemper og oftest sværger det enkelte firma til et bestemt materiale.

De mest populære isoleringsmaterialer i dag er enten de traditionelle glas- eller stenuldsmaterialer fra Isover – tidligere Glasuld – og Rockwool eller papirisolering.

De forskellige isoleringsmaterialer

Glas- og stenuldsmaterialer udvindes på nogenlunde samme måde af enten glas- eller stenmaterialer. Det kræver en forholdsvis høj temperatur at producere og belaster derfor miljøet væsentlig mere end papirisolering.

Papirisolering – der også blandt mange kaldes papiruld – er et nyere isoleringsmateriale, som har fundet stor udbredelse herhjemme. Det er fremstillet af granuleret genbrugspapir og udmærker sig især ved en høj isoleringsevne, stor lyddæmpende effekt og at det koster lidt mindre end de sten- og glasbaserede isoleringsmaterialer.

Endelig er flamingo også et udbredt materiale til isolering. Det er et isoleringsmateriale, som er fremstillet af polystyren. Det findes både som plader til isolering under terrændæk eller langs grunden og som granulat, der anvendes i forbindelse med hulmursisolering.

Rent isoleringsmæssigt er de tre forskellige isoleringsmaterialer nogenlunde lige gode, lige som hver af dem har deres fordele og ulemper. Men selv om alle tre materialetyper kan bruges til stort set alle former for isolering, er de dog ikke lige velegnede til alle former for isoleringsopgaver. Derfor har de fleste isoleringsfirmaer et ”andet isoleringsmateriale”, som de bruger ved siden af det foretrukne materiale.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvornår kan det betale sig at efterisolere?

Fordele ved at efterisolere:

 • Mindre varmeudgifter
 • Bedre indeklima og komfort
 • Mulighed for at rykke boligens energiklasse op
 • Øget salgsværdi
 • En mere energirigtig bolig

Som udgangspunkt får du den største besparelse ved at efterisolere, hvis der ikke er gjort noget ved isoleringen af huset i mange år. Har du f.eks. et typisk parcelhus fra 1970’erne, vil du få en meget stor gevinst ved at efterisolere huset.

For de isoleringsmaterialer der blev brugt op til starten af 1990’erne er ikke nær så formstabile, som dem der anvendes i dag. Derfor vil gammel isolering i både hulmure og på lofter og under gulve i dag være faldet sammen – ligesom kravene til tykkelsen på isolering er mangedoblet siden dengang.

Men rent faktisk behøver det ikke være mere end 10 år siden, der sidst er isoleret i boligen, før det kan betale sig at tænke på en efterisolering. For i de senere år og med nyere versioner af bygningsreglementet er kravene til isoleringstykkelsen steget markant. Selv små optimeringer af isoleringen kan betyde både besparelser og de kan hurtigt mærkes på varmebudgettet.

Husk at udnytte energitilskud

Netop i disse år er det billigere end nogensinde for private at få efterisoleret. Energistyrelsens tilskudsordning løber frem til 2026.

Så udover at det er billigt at få isoleret, i forhold til den øjeblikkelige besparelse du opnår på varmeregningen, er der også gode tilskud at hente, som gør det endnu billigere.

Energitilskudsordningen præmierer også energirenoveringer som f.eks. efterisolering. Der er dog en række betingelser, som skal være opfyldt for at du kan søge om energitilskud til efterisolering. Eksempelvis skal din bolig have et gyldigt energimærke og du skal bo i bolig med E, F eller G-mærke. Din isolatør kan rådgive dig om tilskudsordningen.

Hvad koster det at få isoleret?

Selv om der som sagt er nogle forskelle på priserne mellem de forskellige isoleringsmaterialer, er besparelsen ikke den store i kroner og ører, når du vælger et isoleringsmateriale frem for et andet. Så som med de fleste andre håndværkerfag, er det timeprisen hos det enkelte isoleringsfirma, der udgør den største forskel.

På grund af konkurrencesituationen på området kører mange isoleringsfirmaer med forskellige pakketilbud og opgiver oftest også en kvadratmeterpris på forskellige isoleringsopgaver på deres hjemmeside. Men skal du have den mest retvisende pris – og ikke bare tage en beslutning på baggrund af et prisoverslag – er det en god ide at få et tilbud, der er regnet ud, så det passer med netop dit isoleringsbehov. Så kan du også tage en snak med firmaet om, hvordan din isoleringsopgave løses bedst muligt.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Eksempler på isoleringsopgaver, vi giver tilbud på:

 • Efterisolering af hus
 • Isolering af loft med granulat og hævning af gangbro
 • Isolere hulmur med indblæsning med papiruld
 • Loftisolering (rockwool eller glasuldsgranulat)
 • Isolerling af etageadskillelse
 • Isolering i 2 skunke samt 200 mm. efterisolering på loft med med rockwool granulat
 • Isolering af krybekælder med indblæsning
 • Hulmursisolering og efterisolering af loft
 • Facadeisolering af gavle i boligforening
 • Hulmursisolering (Flamingokugler)
 • Isolering af gulv