Rydahl Byggesagkyndig

– Undgå erstatningssager med en tilstandsrapport!

Mit navn er August Kristof Larsen og i 2018 valgte jeg at gå selvstændig i den branche, jeg brænder for – nemlig som byggesagkyndig. Jeg stiftede derfor Rydahl Byggesagkyndig, hvor jeg med stor erfaring i bagagen i dag rykker ud på opgaver på hele Fyn. Her udarbejder jeg også tilstandsrapporter, energimærkning og el-eftersyn i forbindelse med salg af bolig. Og med mig på sagen er du naturligvis garanteret en effektiv proces, du kan føle dig tryg ved! 

Sikkerhed ved køb og salg af boligen

Hvis du vil sælge dit hus, er det en god idé at få lavet relevante eftersyn. Helt konkret kan du med en tilstandsrapport og et el-eftersyn i baghånden undgå at hæfte for fejl og mangler på huset i 10 år. Tilstandsrapporten bliver derfor din vej til en sikker bolighandel, og det vil jeg meget gerne uddybe med en uforpligtende snak. Boligrapporter og eftersyn er nemlig mit speciale og jeg deler gerne ud af min faglige viden.

Hvor energivenligt er dit hus?

Rydahl Byggesagkyndig er også firmaet, du skal kontakte, hvis du ønsker et gyldigt energimærke af dit hus. Med en energimærkning får du synliggjort boligens energiforbrug og får samtidig en liste over forslag til, hvordan din bolig kan gøres endnu grønnere. Alt sammen noget, der sparer penge på din varme- og elregning men også bidrager positivt til den samlede klimakonto.

God og ærlig service er mit varemærke

Fordi Rydahl Byggesagkyndig er en enkeltmandsvirksomhed bygget på passion, kan du altid regne med en personlig og ærlig service hos mig. Faktisk er det en stor force, at firmaet er en mindre virksomhed, da jeg hurtigt kan rykke ud på projekterne og vende retur med de ønskede rapporter. Samtidig er det én fagmand – mig – der løfter processen fra start til slut, hvilket bibringer en effektiv proces, hvor du bliver inddraget gennem hele processen. 

Jeg er klar til at hjælpe dig med:

  • Tilstandsrapport
  • El-eftersyn
  • Energimærkning

Alt du skal gøre er at trykke på kontakt-knapperne her på siden eller give mig et kald på tlf.: 5118 3133, så tager vi en uforpligtende dialog om dine ønsker. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
August Kristof Larsen Indehaver
51 18 ** ** Vis nummer
51 18 31 33

Rydahl Byggesagkyndig

Selagervej 5

5750 Ringe

CVR: 32697887

Læs vores seneste anmeldelser

0
11 anmeldelser
google.com 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Meget behagelig ig kompetent ‘. Og virkelig gid oplevelse, og hurtigt leveret.

Charlotte, 25 jun, 2022

Hurtig levering

Grethe, 21 apr, 2022

Han fik os ind i kalenderen hurtigt så vi kunne komme i gang med at sætte vores hus til salg og udført et grundigt og professionelt stykke arbejde. Elektrikeren han havde hyret til el tjek var ...
Han fik os ind i kalenderen hurtigt så vi kunne komme i gang med at sætte vores hus til salg og udført et grundigt og professionelt stykke arbejde. Elektrikeren han havde hyret til el tjek var også meget grundig og systematisk i hans arbejde. En fornøjelse at have de 2 fagmænd på besøg og så til en fair og gennemskuelig pris, som var præcis det der stod på hans hjemmeside.
Læs mere

René, 12 maj, 2021

Hurtig og fin arbejdsproces.

Mads, 21 nov, 2020

Super flink og grundig

Jonas, 17 jul, 2020

Ovenud storartet service vi har fået af Thomas. Han holder kunden orienteret om processen, gør et grundigt arbejde og sikrer professionel og saglig rådgivning.

Andreas Nørrelund, 13 feb, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Rydahl Byggesagkyndig senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

4 dage siden
Tilstands- samt el-rapport 5471 Søndersø
2 uger siden
Tilstands-, el-rapport og energimærke 5953 Tranekær
3 uger siden
Tilstands- og el-rapport 5230 Odense M
2 måneder siden
Tilstands og el-rapport 5560 Aarup
2 måneder siden
Tilstands og el-rapport 5700 Svendborg
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Rydahl Byggesagkyndig