Murermesteralex ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Murermesteralex ApS

Murermesteralex ApS

– Det rigtige valg til dine mureropgaver!

Murermesteralex ApS er din pålidelige samarbejdspartner, når mureropgaven kalder på en professionel! Fra vores base i Charlottenlund kører vi ud til private boligejere, erhverv og boligforeninger, der ønsker kvalitetshåndværk til gode priser – og søger en service i top. Med en bred erfaring i bagagen løfter vi store som små mureropgaver og kan b.la. hjælpe dig med:

  • Facaderenovering og isolering
  • Badeværelser 
  • Kælderenoveringer
  • Fliser og klinker
  • Diverse murerreparationer

Vi er også specialiseret i at bruge kalciumsilikat til kælderrenovering, der modvirker skimmel og fugt.

Murer med isoleringskompetencer

Når facaden, soklen eller kælderarealerne skal renoveres er det ofte en god idé at tænke på at efterisolere samtidig. På den måde energioptimerer du din ejendom, skaber et bedre indeklima og kan spare gode penge på varmeregningen. Hos Murermesteralex ApS er vi dygtige og kompetente til isolering i forbindelse med mureropgaven – og du kan trygt søge professionel rådgivning omkring dette hos os. 

En pålidelig samarbejdspartner

Du kan regne med, at en aftale er en aftale, når vi er din samarbejdspartner på projektet. Vi vægter nemlig højt at være et firma du kan stole på, være samarbejdsvillige og fleksible i forhold til dine ønsker. Hos Murermesteralex ApS sætter vi nemlig kundeservice og personlig dialog højt – og det er uden at gå på kompromis med den effektive arbejdsgang.

Skal vi hjælpe dig?

Om det er rådgivning eller et uforpligtende tilbud du søger, så står vi hos Murermesteralex ApS klar til at hjælpe dig godt videre. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til vores indehaver på telefon: 3110 4600, så tager vi en god snak om dine bygge- eller renoveringsdrømme. 

Kontakt os her
Alexandre Frederic Rabot
Alexandre Frederic Rabot Indehaver
31 10 ** **
info@***.dk
Murermesteralex ApS Lindegårdsvej 8 2920 Charlottenlund
CVR: 42110744
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Murermesteralex ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Murermesteralex ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu