Hallin-Kierulff Enterprise ApS

Hos Hallin-Kierulff Enterprise ApS laver vi alt i tømrer-, murer- og totalentrepriser. Står du med et projekt, der kræver flere forskellige håndværkere, så tøv ikke. Her får du alt under et tag. Vi klarer også alt i VVS og El. Vi dækker hele Sjælland. Ring for mere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Hallin-Kierulff Enterprise ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Hallin-Kierulff Enterprise Aps

- her er en aftale en aftale

Med Hallin-Kierulff Enterprise Aps på opgaven går du ikke galt i byen. Vi er ærekære omkring vores håndværk og går op i god kvalitet, hvilket tilsammen giver dig et solidt udført stykke arbejde. Og så har vi over 30 års erfaring i branchen. Vi kører på hele Sjælland, hvor vi hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med deres bygge- og renoveringsopgaver. 

Tømrer, murer og totalentrepriser

Står du over for et større byggeprojekt? Hvor du skal bruge flere forskellige fagdiscipliner? Men du orker ikke at samle trådene og koordinere? Så skal du bruge os.

Vi kan både klare husets nye køkken og bad, og vi giver gerne væggene i alle rum nyt tapet samt maling også. Når nu huset har fået den helt store omgang, så napper vi også gerne haven med - og bygger en flot træterrasse til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du behøver hjælp til:

  • Nyt tag eller tagpap
  • Totalrenoveringer
  • Badeværelset
  • Terrassen
  • Køkkenet
  • Alt i VVS
  • Alt i el

Kort sagt vil vi være din foretrukne håndværker, når større opgaver skal løses, bygges og renoveres.

Vi holder, hvad vi lover

Vores kunder kommer igen. Og det siger egentlig det hele. Vores kunder er nemlig tilfredse med vores arbejde og service. Hos os er en aftale en aftale, og når vi siger en pris, så holder vi den. Det gør, at du kan regne med os som din troværdige og dygtige samarbejdspartner, der holder hvad vi lover.

Vil du også gerne have hjælp af os? Så ring nu på tlf.: 4161 6363 eller brug kontakt-knapperne her på siden.

Kontakt Hallin-Kierulff Enterprise ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Hallin-Kierulff Enterprise ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Hallin-Kierulff Enterprise ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?