Mr. Byg ApS

- perfekt arbejde til en perfekt pris

Mangler du kompetente fagfolk til din VVS- eller tømreropgave, skal du have fat i Mr. Byg. Punktlighed, fleksibilitet og godt håndværk er dyder, vi praktiserer. Mr. Byg hjælper dig, uanset om der er tale om mindre opgaver såsom montering af nyt toilet eller udskiftning af din hoveddør og lidt større projekter som at bygge ny carport, lægge terrasse i baghaven eller renovering af badeværelset. Vi kører ud til opgaver i hele den østlige del af Sjælland.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Uanset opgavens størrelse kan du være sikker på, at vi hos Mr. Byg ikke forlader din matrikel, før opgaven er løst til punkt og prikke. Kvalitet er et af vores varemærker og noget, vi aldrig går på kompromis med. Alligevel tør vi godt love, at du får det til en fornuftig pris. Med andre ord får du godt håndværk, uden det skal koste en bondegård. Og vi yder gerne lidt ekstra for at sikre det bedste resultat – uden det behøver koste ekstra.

Løsninger efter dine ønsker

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade for deres nye løsninger. Derfor tilbyder vi altid vores faglige rådgivning, så du bliver præsenteret for alle muligheder og begrænsninger ved de forskellige løsninger. Derved er du garanteret færdige resultater, der lever op til alle dine ønsker, og som du bliver glad for mange år ud i fremtiden. Samtidig er vi yderst fleksible og kan justere undervejs, hvis du finder ud af, at noget skal være anderledes end først aftalt. 

Din opgave er i trygge hænder

Fra start til slut i projektet møder vi dig med god kundeservice i øjenhøjde. Vi er hurtige til at spørge mundtligt ind til opgaven. Vi møder til tiden – og gerne 5 minutter før. Og vi gør det med et smil på læben. Det er nemlig essentielt, at alle vores kunder er tilfredse og er trygge med Mr. Byg på pinden. Glade og tilfredse kunder er nemlig vores levebrød. 

Skal vi hjælpe dig med opgaven?

Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Kontakt os via kontaktknapperne på siden her eller via telefon: 25 71 80 80.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Michael Roskov Alstrup Indehaver
25 71 ** ** Vis nummer
25 71 80 80

Mr. Byg ApS

Alfabetvej 46

3600 Frederikssund

CVR: 42680273

Læs vores seneste anmeldelser

0
8 anmeldelser
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Mr. Byg er en professionel service minded virksomhed, der sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Derudover er de lyttende, og glade for at komme med deres mening omkring et stykke arbejde, for at hjælpe med en bedre total løsning. Mr. Byg kan bestemt anbefales.

Rolf, 04 maj, 2022

Super flot arbejde. Meget søde og venlige.Vender altid tilbage og overholder alle aftaler. Kan kun anbefale dem.

Brian, 23 jan, 2022

Super kommunikation, vejledning og udførsel af fejlfinding og udbedring af manglende varmt vand i køkken. Kan på det varmeste anbefales:-)

Katja, 02 dec, 2021

Super fin service og venlig imødekommende kommunikation.

Rikke, 13 nov, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Mr. Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Etablering af carport 2610 Rødovre
2 uger siden
Opsætning af hegn 3390 Hundested
3 uger siden
Renovering af lejlighed 2500 Valby
4 uger siden
Etablering af haveskur, udskifte vinduer m.m. 3650 Ølstykke
1 måned siden
Vende hældning på tag på carport 3630 Jægerspris

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Mr. Byg ApS