Mr. Byg ApS

- perfekt arbejde til en perfekt pris

Mangler du kompetente fagfolk til din VVS- eller tømreropgave, skal du have fat i Mr. Byg. Punktlighed, fleksibilitet og godt håndværk er dyder, vi praktiserer. Mr. Byg hjælper dig, uanset om der er tale om mindre opgaver såsom montering af nyt toilet eller udskiftning af din hoveddør og lidt større projekter som at bygge ny carport, lægge terrasse i baghaven eller renovering af badeværelset. Vi kører ud til opgaver i hele den østlige del af Sjælland.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet  

Uanset opgavens størrelse kan du være sikker på, at vi hos Mr. Byg ikke forlader din matrikel, før opgaven er løst til punkt og prikke. Kvalitet er et af vores varemærker og noget, vi aldrig går på kompromis med. Alligevel tør vi godt love, at du får det til en fornuftig pris. Med andre ord får du godt håndværk, uden det skal koste en bondegård. Og vi yder gerne lidt ekstra for at sikre det bedste resultat – uden det behøver koste ekstra. 

Løsninger efter dine ønsker

Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade for deres nye løsninger. Derfor tilbyder vi altid vores faglige rådgivning, så du bliver præsenteret for alle muligheder og begrænsninger ved de forskellige løsninger. Derved er du garanteret færdige resultater, der lever op til alle dine ønsker, og som du bliver glad for mange år ud i fremtiden. Samtidig er vi yderst fleksible og kan justere undervejs, hvis du finder ud af, at noget skal være anderledes end først aftalt. 

Din opgave er i trygge hænder

Fra start til slut i projektet møder vi dig med god kundeservice i øjenhøjde. Vi er hurtige til at spørge mundtligt ind til opgaven. Vi møder til tiden – og gerne 5 minutter før. Og vi gør det med et smil på læben. Det er nemlig essentielt, at alle vores kunder er tilfredse og er trygge med Mr. Byg på pinden. Glade og tilfredse kunder er nemlig vores levebrød.  

Skal vi hjælpe dig med opgaven?

Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak og et godt tilbud. Kontakt os via kontaktknapperne på siden her eller via telefon: 41 42 42 62.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Læs mere

Kontakt os her

Michael Roskov Alstrup Indehaver
41 42 ** ** Vis nummer
41 42 42 62

Ryel & Roskov ApS

Rubinolavej 10, 2. th

2500 Valby

CVR: 42680273

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ryel & Roskov ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Lægning af sildebensparket 2100 København Ø
3 måneder siden
Udbedring af gulv m.m 2665 Vallensbæk Strand
4 måneder siden
Sildebensparketgulv i hus 2920 Charlottenlund
4 måneder siden
Udskiftning af gulv 2700 Brønshøj
4 måneder siden
Lægning af klikgulv 2770 Kastrup
4 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
31 anmeldelser
trustpilot.dk 18 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det startede godt og til en fair pris.
Arbejdet blev udført hurtigt, da han(Michael) havde fået er andet firma(Tømre med sjæl)til, at udføre opgaven for ham, da han var kommet til skade.
Under...

Det startede godt og til en fair pris.
Arbejdet blev udført hurtigt, da han(Michael) havde fået er andet firma(Tømre med sjæl)til, at udføre opgaven for ham, da han var kommet til skade.
Under processen blev der konstateret utæthed i taget og der blev lavet, men det var stadig ikke tæt.
Efter mere end 6 måneder kommer der syn og skøn - bestilt af Michael
Det kunne så konstateres, at flere ting ikke var udført efter forskrifter fra tagpladeproduksenten og gældende regler for tag.
Nu her 10 måneder efter, er taget stadig ikke blevet lavet og han er meget svær at få fat på.

Læs mere

Brian Højriis Helles, 16 nov, 2023

Fik foretaget blænding af dør af Ryel & Roskov - god pris, sød og rar håndværker, god og hurtig kommunikation og opgaven blev lavet lige som håbet på. Kan klart anbefales!

Simone, 24 okt, 2023

Jeg er virkelig begejstret og positiv overrasket 👍 Vi havde booket en loftsopgave ved en anden tømre som brændte os af!!! Ryel & Roskov spring hurtig til og fik opgaven løst til UG. Super opfølgning og god kommunikation – hvorfor vi allerede har booket andre opgaver ved dem.

Bertel, 08 sep, 2023

De var hurtige, arbejdet var smukt udført, og de var utroligt samarbejdsvillige. Ikke en finger at sætte på dem eller det udførte arbejde. Kun stort TAK her fra.

Helene R., 14 aug, 2023

Vi har fået lavet en daybed og er helt utrolig glade for resultatet. De gjorde sig meget umage med finish som var vigtigt for os. Søde og behagelige og ryddede op efter sig. Det eneste var at der var ldit forvirring omkring hvornår de kom, men ellers meget stor ros herfra. Kan varmt anbefales

Sine Vadstrup, 08 maj, 2023

Jeg har fået sat to nye hoveddør i, det er et flot stykke arbejde, der er blevet udført. Glad for jeg valgte Mr. Byg

Rikke Visperas , 27 mar, 2023

Dygtige og pålidelige håndværkere, overholdelse af tidsterminer og tilbud, det bedste"sjak" jeg har mødt i lang tid. Det færdige resultat var meget tilfredsstillende.

Dan Ove Petersen, 26 mar, 2023

Vi har fået lagt et rigtig flot gulv af 2x Michael. Dem kan vi sagtens anbefale andre at benytte sig af!

Jakob, 25 mar, 2023

Super professionelle og flot arbejde. Har lavet gipsloft i vores hus. Super flot resultat. Har øje for detaljen og afslutter tingene pænt. Fin kommunikation og altid venlige.

Rune, 21 mar, 2023

Det har været en trygt forløb at få ombygget vægge og lagt gulv af Mr. Byg. Godt planlagt, udført til tiden, god kommunikation, og alt blev udført som aftalt og med flot finish. Kan varmt anbefale dem.

Gæst, 21 dec, 2022

2 flinke tømmere, som kom med gode forslag til løsning af opgaven (bygge væg + skab). Høflige i omgangstonen og serviceminded bla stor flexibilitet ift arbejdstid. Opgaven løst til en god pris !

Suzan Christensen, 15 dec, 2022

Vi har ifm. overtagelse af projektkøb haft Mr. Byg til at fjerne et værelse. Hele vejen igennem processen har Mr. Byg informeret, identificeret kritiske punkter og taget dialogen om hvordan det s...
Vi har ifm. overtagelse af projektkøb haft Mr. Byg til at fjerne et værelse. Hele vejen igennem processen har Mr. Byg informeret, identificeret kritiske punkter og taget dialogen om hvordan det skulle løses. Alle aftaler er overholdt, og det leverede spillede 100%. Det har virkelig været en fornøjelse at have med Mr. Byg at gøre. Og ja, det er ikke de billigste, men til gengæld har vi ikke skulle bekymre os om at kvaliteten var i orden eller om aftalerne blev overholdt. Og det har været ALLE pengene værd :-) De varmeste anbefalinger herfra, I kan trygt overlade jeres projekt til Michael og Michael.
Læs mere

Brian R., 12 dec, 2022

Flot slut-resultat ved opsætning af cubus carport! God kommunikation undervejs, aftaler der overholdes og fair priser. En klar anbefaling herfra!

Lars, 29 aug, 2022

Flot slut-resultat af opsætning af cubus carport. God kommunikation undervejs, aftaler der overholdes, fair priser, så klar anbefaling herfra

Lars, 29 aug, 2022

Vi havde Mr. Byg til at opsætte gipslofter i bad og gangareal. Kvaliteten var i orden og arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Kan kun give mine bedste anbefalinger. /Morten Madsen

Morten Madsen, 04 aug, 2022

Mr. Byg satte gisplofter op i min bungalow og de har gjort det godt. Der blev taget tid til at tage en dialog omkring hvilke ønsker der var, og hvorfor det skulle gøres. Hvilket betød at opgaven blev ændret en smule, men til det bedre.

Rolf Aksglæde, 23 jun, 2022

Altid til tiden, overholder alle aftaler, går langt for en tilfreds kunde

Karina Petersen , 22 jun, 2022

Super arbejde, meget serviceminded og søde! Jeg har kun gode ting at sige om Mr Byg ApS og vil anbefale dem til alle.

Sofie, 15 jun, 2022

Fik lagt undergulv i stue og kontor. De kom til tiden, var høflige og kommunikative og brugte også den tid det tog for at får det rigtige resultat. Så ingen klager herfra. Det var som det skulle være.

Rune Daub, 14 jun, 2022

Vi havde en stormskade på carporten, og valgte Mr. Byg til opgaven. De kom som aftalt og udførte det tilbudte som aftalt... opgaven blev udført nøjagtigt som aftalt og til aftalt tid - bedre bl...
Vi havde en stormskade på carporten, og valgte Mr. Byg til opgaven. De kom som aftalt og udførte det tilbudte som aftalt... opgaven blev udført nøjagtigt som aftalt og til aftalt tid - bedre bliver det ikke. OG der var ryddet op, fejet og også støvsuget .... så rene har vore fliser sjældent været :-)) De er nogle professionelle fyre der arbejder hurtigt og effektivt. Tusind tak for godt samarbejde. Vi vælger jer igen til flere opgaver, hvis vi får det :-)
Læs mere

Peter Stougaard, 14 jun, 2022

2 kompetente herrer som går op i god kommunikation og kvalitet. Fik lagt et nyt undergulv i stue og kontor og de tog ejerskab på opgaven og initiativ til at fixe selv de lidt svære ting som de ikke havde forudset. God service.

Rune D., 12 apr, 2022

Mr. Byg er en professionel service minded virksomhed, der sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Derudover er de lyttende, og glade for at komme med deres mening omkring et stykke arbejde, for at hjælpe med en bedre total løsning. Mr. Byg kan bestemt anbefales.

Rolf A., 31 mar, 2022

Flot nyt tag. Meget professionelle. Flot oprydning efter opgaven. Til aftalt tid og uden yderligere problemer.

Lars C., 22 mar, 2022

Super kommunikation, vejledning og udførsel af fejlfinding og udbedring af manglende varmt vand i køkken. Kan på det varmeste anbefales:-)

Katja S., 22 okt, 2021

Super flot arbejde. Meget søde og venlige.Vender altid tilbage og overholder alle aftaler. Kan kun anbefale dem.

Brian C., 18 okt, 2021

Super fin service og venlig imødekommende kommunikation.

Rikke L., 27 sep, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ryel & Roskov ApS

Send en forespørgsel til Ryel & Roskov ApS