J.V Byg IVS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

J.V Byg IVS

J.V BYG

- Jeg laver alt inden for murerfaget for private boligejere og boligselskaber.

Intet murerarbejde er for stort eller småt, når du kontakter J.V BYG. Mit navn er Jannec Vittrup Magnussen og jeg er indehaver af J.V BYG. Jeg blev udlært murer tilbage i 2007 og har derfor mere end 12 års erfaring i murerfaget, men derfor er jeg ikke kræsen. Jeg kan både hjælpe dig, hvis du har huller i væggen, der skal lappes, eller hvis du ønsker at få hele huset pudset op. Jeg dækker hele Storkøbenhavn, og jeg er også klar til at hjælpe dig!

Med J.V BYG får du en dygtig murer

Jeg har lavet mange badeværelser i min tid som murer, og er derfor blevet specialist i både at give dit badeværelse nye fliser eller tage hånd om en hel totalrenoveres.

Kontakt mig, hvis du ønsker professionel hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Facadeisolering
  • Badeværelser
  • … og alt andet inden for murerfaget

Jeg hjælper også boligselskaber med murerarbejde, og i øjeblikket har jeg tre selskaber, som jeg kører fast ud til. Her hjælper jeg med alt fra at udskifte ødelagte fliser i køkkenet, når boligen skal istandsættes til at renovere hele ejendommens facade, når den trænger til det.

Grundighed er et nøgleord hos J.V Byg

Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af mit arbejde. Det betyder i praksis, at jeg gerne arbejder over, så tidsplanen overholdes og alt står i vatter, når jeg afslutter en opgave. Jeg er derfor omhyggelig, grundig og klar til at hjælpe dig med et resultat, vi begge kan stå inde for. Ring til mig nu på telefon: 6022 0955 eller brug ”kontakt knapperne” her på siden, så er du allerede halvvejs med din mureropgave.

Kontakt os her
Jannec Vittrup Magnussen Indehaver
60 22 ** **
[email protected]***.com
J.V Byg IVS Ved Voldgraven 4B 2610 Rødovre
CVR: 39043181
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver J.V Byg IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du J.V Byg IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu