Elektrikeren DH ApS

- Når elarbejdet bare skal være i orden

Elektrikeren DH ApS er en erfaren og kundeorienteret elektriker med mig, Dennis Holm, i spidsen. Virksomheden drives af mig til hverdag og du kan derfor være sikker på, at det ligeledes er mig der banker på døren, når vi har lavet en aftale. Jeg udfører alle el-opgaver for private, erhverv samt foreninger, og gør det med høj kvalitet i fokus. Jeg holder til i Kastrup og kører ud i hele Hovedstadsområdet.  

Som samarbejdspartner med EL i AS arbejder jeg under deres autorisation – jeg kan derfor udføre autoriseret el-arbejde og er på den måde behjælpelig med alt slags el-arbejde. 

Fokus på sikre og bæredygtige løsninger

Jeg går højt op i at levere et professionelt og sikkert el-arbejde, der holder i mange år frem. Jeg sørger naturligvis for, at alle regler og krav imødekommes. Hertil arbejder jeg for bæredygtige løsninger, og det gør jeg bl.a. ved at bruge materialer fra firmaer, der genbruger materialer. For eksempel bruger jeg stikkontakter og gruppeafbrydere fra Schneider Electric. De genbruger plastik- og metalaffald: kan det godkendes, genbruges det. 

Jeg læser desuden til energiteknolog – en uddannelse der sikrer mig kompetencerne til at kunne råde og vejlede kunder inden for energiforbedringer

Imødekommer kundens ønsker og behov 

Jeg vægter højt at se mine kunder i øjenhøjde og opnå stor forståelse for deres individuelle ønsker og behov. Den rette løsning til den sparsomlige studerende, der kun lige skal dække sit behov, er ikke nødvendigvis den rette løsning for hr. og fru. Jensen, der ønsker en mere luksuriøs løsning. Jeg tager mig tiden til at analysere og imødekomme alle kunders behov, og du kan derfor stole trygt på, at du får lige den løsning, du ønsker dig. 

Jeg tager dig med hele vejen 

Når vi har en aftale, så er det netop dét, du får. Jeg kommer til tiden som aftalt og sikrer dig lige præcis den løsning, som vi aftalt til dig. Du kan derfor være helt tryg ved, at Elektrikeren DH ApS står for el-arbejdet hos dig.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Så står du overfor en opgave, som kræver en elektriker, skal du endelig ikke tøve med kontakte Elektrikeren DH ApS. Jeg sidder klar på telefonen 26 11 20 39, eller på kontaktknapperne her på siden. Jeg glæder mig meget til at høre om dit næste projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Dennis Holm Indehaver
26 11 ** ** Vis nummer
26 11 20 39

Elektrikeren DH ApS

Vægterparken 269

2770 Kastrup

CVR: 42463469

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Elektrikeren DH ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af gruppetavle m.m. 2640 Hedehusene
4 dage siden
Udskiftning af el-tavle m.m. 2800 Kongens Lyngby
6 dage siden
El-rapport ifm. salg 1672 København V
1 uge siden
Udbedring af el i bolig 4040 Jyllinge
1 uge siden
Reparation udendørs stikkontakt 2860 Søborg
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
17 anmeldelser
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Utrolig venlig og proffesionel vi er meget tilfredse .

Anette S., 08 apr. 2024

Jeg vil klart anbefale Dennis. Vi valgte ham fordi prisen var billigst. Han løste opgaven til perfektion. Han var dygtig og omhyggelig, og oven i det virkelig rar.

Heidi E., 21 mar. 2024

Dennis reagerede hurtigt og lavede et godt stykke arbejde. En klar anbefaling herfra!

Stig N., 22 feb. 2024

Elektrikeren skulle løse to opgaver - opsætning af lamper udendørs og opsætning af spots indendørs. Den samlede opgave var sat til to dage. Elektrikeren løste den første opgave og bad om bet...
Elektrikeren skulle løse to opgaver - opsætning af lamper udendørs og opsætning af spots indendørs. Den samlede opgave var sat til to dage. Elektrikeren løste den første opgave og bad om betaling for denne dag. Aftalen var derefter, at han skulle lave den anden opgave senere samme uge. Han dukkede dog aldrig op som aftalt og kontaktede os ikke.
Læs mere

Rune S., 05 feb. 2024

Virkelig god oplevelse. Meget flotte læsninger og har igennem hele forløbet været meget fleksibel og professionel.

Jacob N., 08 jan. 2024

Godt arbejde med spots og god råd omkring Philips Hue

Tanel P., 12 dec. 2023

Hurtig, grundig og utrolig flink og reel

Mike L., 30 nov. 2023

Han var hurtig til at rykke ud straks efter accept af tilbuddet, og er glad for udført arbejde. En god oplevelse som kunde.

Ekrem N., 02 aug. 2023

Utrolig pålidlig og hurtig - leverede og foreslog små forbedringer som vi fin installeret. Kan kun foreslås som elektriker.

Jeppe J., 18 jul. 2023

Hurtigt, nemt og serviceminded.

Peter R., 27 jun. 2023

Han var imødekommende, ydede god service og virkelig en fair pris. Kan klart anbefale Dennis!

Louise E., 12 apr. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Elektrikeren DH ApS

Send en forespørgsel til Elektrikeren DH ApS