Andreasen & Andersen ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Andreasen & Andersen ApS

Andreasen & Andersen ApS

– Din håndværker i Nordjylland

Går du og drømmer om en ny tilbygning eller terrasse i haven? Eller er det mere en ny farve på væggene i køkkenet, tankerne flakker hen på? Så er Andreasen & Andersen ApS firmaet, du skal kontakte. Vi er nemlig specialister i: 

  • Tømrerarbejde
  • Maleropgaver
  • Renoveringsprojekter
  • Tilbygninger

Om du er en privat boligejer, erhverv eller en boligforening, så rykker vi ud på opgaverne, store som små, i hele Nordjylland. Da vi også selv driver en del ejendomme, ved vi om nogen, hvad erhvervsarbejde kræver. Du kan derfor trygt overlade dit bygge- og renoveringsprojekt i vores varetægt.

En sikker aftale hos os

Hos Andreasen & Andersen ApS går vi meget op i, at en aftale er en aftale. Vi vil nemlig ikke være firmaet, der kommer forsent eller rykker deadlinen for, hvornår projektet er afsluttet. For din tilfredshed med vores arbejdsgang er vigtig for os.

I det hele taget er kundetilfredshed et punkt vi sætter i højsædet, når vi rykker ud på opgaven. Vi tager derfor hurtig kontakt, afstemmer grundigt dine ønsker og rydder naturligvis pænt op efter os selv, når arbejdet afsluttes.

Vi er altid klar med et godt tilbud

Ønsker du rådgivning til dit næste tømrer- eller malerprojekt? Eller en pris på, hvad det vil koste dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring direkte til Andreasen & Andersen ApS på telefon 2299 5300, så vender vi hurtigt retur. Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Andreasen & Andersen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Lars Andreasen Indehaver
22 99 ** **
[email protected]***.com
Andreasen & Andersen ApS Havvejen 403 9690 Fjerritslev
CVR: 39813475
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Andreasen & Andersen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu