Formularer og kontrakter til håndværkeraftaler

Formularer og kontrakter

Hvis du skal i gang med byggearbejde, er det en god idé at skrive at kontrakt med den håndværker, der skal udføre arbejdet. Her på siden har vi samlet en række standardkontrakter og formularer, som kan være brugbare for dig, der skal til at indgå en håndværkeraftale.


PDF logo

Standardkontrakt for byggeopgaver for forbrugere

For at være sikker på, at begge parter er tilfredse med forløb og resultat i en byggeopgave, er det en god idé at indgå en forbrugeraftale. Den forbrugeraftale, som du finder her, er blandt andre godkendt af Erhvervs- og Byggestyrelsen, Dansk Byggeri og Forbrugerstyrelsen. Download kontrakten


PDF logo

Tillægsaftale

Ønsker du at ændre i det arbejde, som du oprindeligt har aftalt med håndværkere, så skal I indgå en tillægsaftale om de konkrete ting, der skal ændres. Her kan man anvende AB-Forbrugers tillægsaftale

Download tillægsaftalen


PDF logo

Almindelige betingelser for aftaler og formularer om byggearbejder for forbrugere

Almindelige betingelser for aftaler om byggearbejder for forbrugere” er et frivilligt aftalegrundlag, du som forbruger kan benytte dig af, når du vil indgå aftale med en håndværker om at bygge, udvide eller renovere.
Download betingelserne


PDF logo

Servicekoncept

En guide til, hvordan du kan indgå en kontrakt med en leverandør omkring din arbejdsopgave inkl. huskeliste.
Hent servicekonceptet


Står du over for at skulle igangsætte et bygge- og renoveringsprojekt, så er det måske også relevant for dig, at læse vores artikel om Hvordan man indgår en god håndværkeraftale.