Hvem har ansvaret hvis der er byggesjusk?

Sker der byggesjusk i forbindelse med en byggeopgave, er det leverandørens ansvar. Vi vil dog meget gerne høre om det, da vi absolut ikke ønsker at have leverandører, der ikke yder top-service i vores system. Derfor har vi også et internt feedback-system, hvor alle vores leverandører bliver evalueret løbende.

Langt de fleste af vores  nye leverandører bliver en del af vores netværk via anbefalinger gennem eksisterende kunder. Vores konsulenter kigger desuden på leverandørens økonomi inden de bliver nye kunder herinde, ligesom at oplysninger i CVR-registret tjekkes. Men når det er sagt, så har vi over 1000 leverandører, så der vil komme nogle gennem nåleøjet, der ikke kan leve op til vores forventninger. Derfor reagerer vi altid, så hurtigt vi kan hvis vi har leverandører, der ikke lever op til deres ansvar i vores system.

Er skaden sket vil vi meget gerne hjælpe med rådgivning omkring garantier samt klagemuligheder. Du kan eksempelvis få et overblik over klageprocesser i denne guide.

Sidst opdateret: 03/07-2014 - 10:59

Tilbage til oversigten

Var svaret hjælpsomt?

Ja Nej

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan finde oplysningerne til højre i denne boks. Vi ser frem til at hjælpe dig.