Træfældning: Disse 2 råd kan spare dig for mange penge

Træfældning: Disse 2 råd kan spare dig for mange penge

Skrevet den 5. august 2019 af - Ingen kommentarer endnu

Månedens håndværker

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Mød månedens håndværker Nicolai Svalgaard-Andersen, der i sit firma Svalgaard Træ og Stub ApS hjælper et hav af tilfredse kunder af med uønskede træer. Her deler han sine to vigtigste råd til træfældningen. Råd som kan spare dig for en uheldig ekstraregning.

“Det handler om at overholde det, man lover. Hele vejen rundt.”

Sådan indleder den erfarne træfælder Nicolai Svalgaard-Andersen, da vi fanger ham til en snak om hans flotte titel som månedens håndværker hos 3byggetilbud.dk. Og Nicolai Svalgaard-Andersen er en mand, du kan regne med. Han kommer til den aftalte tid og udfører arbejdet som lovet. Samtidig er han altid høflig og flink, når han rykker ud på en opgave i sit firma Svalgaard Træ og Stub ApS.

“Som håndværker er jeg i kontakt med mange kunder i løbet af en dag. Jeg møder hver og én med en positiv indstilling, da jeg klart arbejder efter en ideologi om, at hvis kunden er tilfreds, er jeg tilfreds,” siger indehaveren.

Råd 1: Tjek altid op på firmaets forsikringer

Nicolai Svalgaard-Andersen er ekspert i træfældning og stubfræsning, og med sine mange år i branchen svarer han uden tøven, at forsikringer er det allervigtigste, du skal tjekke op på, når du skal finde et firma til at fælde træet i haven.

Jeg siger altid til kunderne, at uanset om de vælger mig eller en anden, er det vigtigste, at de vælger et firma, der har den rigtige forsikring. Du skal nemlig have specielle forsikringer, når du fælder træer.Nicolai Svalgaard-Andersen

For er forsikringerne ikke på plads inden træfældningen, kan det koste dig dyrt. Nicolai Svalgaard-Andersen uddyber:

“Jeg hører tit, at folk får en billig pris fra en ’gør-det-selv’-person, som lige kan fælde træerne i haven. Her tjekker man ikke lige om han har en forsikring. Jeg har både set og hørt om episoder, hvor træet efterfølgende er væltet ned i huset med det resultat, at ‘gør-det-selv’-manden hurtigt er kørt af sted. Og her er det bare ærgerligt for bygherren, der står tilbage med den store regning.”

Råd 2: Træer kan fældes året rundt

Man kan fælde træer året rundt – og det er der mange, som ikke ved, oplever Nicolai Svalgaard-Andersen. Faktisk er vinteren en god årstid for træfældningen.

Træfældning er ikke noget, der kun hører sommeren til. Faktisk er træfældning en rigtig god idé om vinteren, hvor bladene allerede er faldet af og oprydningen dermed er mindre.Nicolai Svalgaard-Andersen

Foråret er en anden god årstid, hvis træet i din have generer dig.

“Det er en god idé at fælde træet før sommerperioden, da det er her træet skygger og irriterer. Det giver god mening at få fældningen overstået inden du for alvor skal bruge din have,” lyder erfaringen fra indehaveren af Svalgaard Træ og Stub ApS.

Det siger kunderne

“Sympatisk og veludført arbejde.” Sådan skriver én af de mange tilfredse kunder, der har brugt Svalgaard Træ og Stub ApS til en træfældning eller stubfræsning. Og rosen stopper ikke her.

“God service og en perfekt oprydning. Jeg giver mine bedste anbefalinger,” skriver en anden glad kunde mens en tredje beretter: “Hundrede procent perfekt og professionelt arbejde. Verdensklasse”.

Det er derfor uden tøven, at Nicolai Svalgaard-Andersen påtager sig den velfortjente titel som månedens håndværker her i august.

 

Sådan anmelder kunderne Svalgaard Træ og Stub ApS

Kundetilfredshed 100% Kundetilfredsheden er bestemt af de karakterer, som bygherrer giver leverandøren efter opgaven er udført.
Svarprocent 80% Svarprocenten illustrerer hvor hurtig firmaet er til at tage kontakt til bygherre, når de har indsendt en opgave til 3byggetilbud.dk
Kommentarer er lukket.