Få 3 tilbud

Varmepumpe, fjernvarme eller pillefyr? Få fagmandens erfaringer

juli 2019

AL Varmeteknik

Med faglighed i højsædet udfører firmaet AL Varmeteknik en bred vifte af varmeinstallationer, og firmaets kundemålinger taler for sig selv. Derfor kan indehaveren Alexander Weidenhammer kalde sig månedens håndværker i juli. Her deler han ud af sin brugbare viden og giver dig indblik i fordelene ved forskellige varmeinstallationer.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

I mere end ti år har Al Varmeteknik kørt ud på et hav af opgaver for både private boligejere, erhverv og boligforeninger. Indehaveren Alexander Weidenhammer er specialist i varmeløsninger og hjælper derfor med alt fra fjernvarme og varmepumper til etablering af et pillefyr. Derudover udfører firmaet også professionelt VVS-arbejde.

Om opgaven er lille eller stor, så tager indehaveren altid på visit hos bygherren til en god dialog om ønsker og behov.

Jeg gør en dyd ud af at rykke hurtigt ud på opgaverne, og tage dialogen med kunden med det samme. Det er vigtigt at være effektiv, så kundens hverdag forstyrres mindst muligt.”

Alexander Weidenhammer, Indehaver

Fagmandens gode råd til den rette varmeløsning

Et effektivt varmesystem gavner både trivslen og pengepungen. Fungerer dit varmesystem ikke optimalt tager det nemlig længere tid før dit hjem er opvarmet, og det kan mærkes på varmeregningen.

Men hvad er fordelene ved de forskellige typer for varmeinstallationer? Alexander Weidenhammer deler ud af sin ekspertviden.

Fordele ved varmepumpen

Den el-baseret luft-luft varmepumpe er et godt og billigere alternativ til elvarme i sommerhuset eller i tilbygningen, forklarer Alexander Weidenhammer. Faktisk kan en varmepumpe halvere regningen i et el-opvarmet hus. Denne varmekilde kan dog ikke opvarme boligens brugsvand, men det kan luft-vand varmepumpen til gengæld.

Det populære fjernvarmeanlæg

Fjernvarme er en meget gængs og billig løsning til at opvarme boligen. En væsentlig fordel ved fjernvarme er, at levetiden på et fjernvarmeanlæg typisk er længere end på andre varmeinstallationer. Samtidig er fjernvarme en miljøvenlig løsning.

Det miljørigtige pillefyr

AL Varmeteknik er også specialist i træpillefyr. En varmekilde, der er billig i drift og som leverer en C02-neutral opvarmning. Et træpillefyr er cirka tjent hjem efter 2-4 år, fortæller Alexander Weidenhammer og understreger, at det dog er vigtigt, at du benytter træpiller af god kvalitet, hvis du investerer i et træpillefyr.

Kunderne er tilfredse

Hos 3byggetilbud.dk har vi modtaget mange glade tilbagemeldinger på AL Varmeteknik. Èn af de tilfredse kunder skriver:

“Jeg er overmåde tilfreds med løsningen af problemet, men også med leverandøren. Hans navn bliver ‘gemt’, hvis jeg skulle få et problem senere”. Fra en anden lyder det: “AL Varmeteknik var hurtig til at lave tilbud, havde en god pris og en fin service”.

Vi ønsker AL Varmeteknik stort tillykke med den flotte og velfortjente titel som månedens håndværker i juli 2019.

Sådan anmelder kunderne Al Varmeteknik

96%

Kundetilfredshed

87%

Svarprocent