Få 3 tilbud

Få ordnet dit træværk inden vinteren kommer

september 2019

Maler & Murer Hytten ApS

Månedens håndværker i september er Maler & Murer Hytten ApS. De har 30 års erfaring med malerarbejdet og sørger altid for at tage kunden i hånden før, under og efter et projekt. Det betyder solid rådgivning af farve og materialevalg, hvilket giver yderst tilfredse kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Maler & Murer Hytten ApS har da også en høj kundetilfredshed. Den ligger nemlig på hele 98 procent, og firmaets svarprocent følger trop med 80 procent.

“Vi gør bare, som vi altid har gjort,” svarer indehaveren og professionel maler Dennis Heskjær, da vi spørger ind til, hvad Maler & Murer Hytten ApS gør ekstra godt for at få denne flotte titel.

“Vi har en god dialog med kunderne, og besvarer altid mails og telefonopkald, så hurtigt som muligt. Det er vigtigt for mig, at kunderne ved, at jeg har modtaget deres forespørgsel på en opgave, og at vi er ved at behandle den,” siger Dennis Heskjær, der sammen med sin hustru Kristina Hyttemads til daglig driver Maler & Murer Hytten ApS

God kommunikation handler om at lytte og forstå

For Dennis Heskjær er indgangsvinklen til kunderne at lytte. Det handler nemlig om at forstå hvad de gerne vil have og dertil spæde sin egen erfaring til. Erfaringen indebærer de seneste tendenser, der jævnligt krydrer branchen, og som giver kunderne et bredt udvalg af malerløsninger at vælge imellem.

Det, som ifølge den erfarne maler rør sig netop nu, er hverken alle de moderne farveløsninger eller kalkmaling. Det er noget så simpelt som maling af træværk.

Det er klassisk, at her efter sommerferien, så opdager vores kunder, at deres træværk trænger til en ordentlig omgang. Og ofte opdager de det, når det er for sent. Det betyder, at træet har slået revner eller måske skal der en helt ny gavl, træfacade eller et udhæng til.

Dennis Heskjær, Indehaver

Det gode råd til dit træværk

Han anbefaler derfor, at du to gange om året – forår og efterår – giver dit træværk en omgang algebehandling for at vedligeholde det.

“Det sikrer dig, at dit træværk er smukt at se på i lang tid. Og derved undgår du også dyre reparationer, som nemt kunne have været undgået med lidt forebyggelse,” siger indehaveren.

Det gode råd er hermed givet videre fra Maler & Murer Hytten ApS til landets boligejere. Nedenfor kan du se, hvordan kunderne anbefaler månedens håndværker:

Sådan anmelder kunderne Maler & Murer Hytten ApS

98%

Kundetilfredshed

80%

Svarprocent