Få 3 tilbud

Månedens håndværker i oktober giver klart udsyn

oktober 2019

Byens Vinduer ApS

Der er ingen slinger i valsen, når Tommy Svostrup Nørgaard og Rune Jespersen fra Byens Vinduer ApS rykker ud på opgaven. Begge har i over 10 år og med sammenlagt 30 års erfaring udskiftet vinduer og døre hos yderst tilfredse kunder.

En gang om måneden kårer 3byggetilbud.dk månedens håndværker. Månedens håndværker udvælges på baggrund af feedback på vundne opgaver.

Alt det gør Byens Vinduer ApS til månedens håndværker i oktober. Og med en kundetilfredshed på 91 procent og en svarprocent 93 procent er kunderne ikke i tvivl. Tommy og Rune kan deres kram. Opskriften bag deres succes skyldes kompetent og erfaren rådgivning samt at de to herrer kun lever og ånder for én ting: Vinduer.

Rådgivning er numero uno

Et nyt vindue eller dør er ikke bare noget, der skal overstås. Det har de to indehavere erfaret gennem deres virke som henholdsvis bygningssnedker og glarmester. Kunderne vil nemlig gerne have rådgivning.

“Det kan være rådgivning i forhold til, hvilke vinduer de skal vælge, om det skal være med to eller tre lag glas og hvilken stil, der bedst klæder netop deres bolig,” siger Rune Jespersen.

Den gode rådgivning starter allerede, når kunden tager kontakt. Her kigger de to fra Byens Vinduer ApS hurtigt forbi, og ser på opgaven – inden firmaet giver et tilbud. Her bliver der taget mål og snakket om kundens ønsker og behov. Når tilbuddet er afgivet, og kunden har valgt at acceptere det, så kigger Byens Vinduer ApS igen forbi til en kontrolmåling samt igangsættelse af vinduesprojektet. Og særligt den gode rådgivning før, under og efter projektet er kunderne glade for. For spørgsmålene er tit mange.

Men både Tommy Svostrup Nørgaard og Rune Jespersen kan svare på det hele og mere til. Byens Vinduer ApS lever nemlig kun af at udskifte døre og vinduer. Det gør dem til specialister i branchen.

Vindues-nørderi

Vi plejer at sige, at vi er vinduesnørder. Vi ånder og lever simpelthen for det, vi laver. Vi kan svare på alt fra det tekniske i vinduet, til hvordan det designmæssigt vil tage sig ud i dit hjem. Det gør, at kunderne føler sig 100 procent klædt på, når de skal have gang i deres vinduesprojekt.

Rune Jespersen, Indehaver

Indehaveren mener også, at tryghed er en vigtig faktor, når kunderne skal have nye vinduer i huset.

”De skal jo holde i mange år frem. Derudover skal de jo også se godt ud til huset, og måske også spare på varmeregningen, når vinduerne bliver udskiftet til nogle mere energivenlige af slagsen,” siger han og afslutter: ”Nye vinduer er altså ikke bare nye vinduer.”

Sådan anmelder kunderne Byens Vinduer ApS

91%

Kundetilfredshed

93%

Svarprocent