Byens Vinduer ApS

Vi rådgiver til det rette vinduesvalg med mere end 40 års håndværkserfaring. Vi sætter en ære i at give vores kunder en tryg oplevelse, hvorfor vi  altid tilbyder et konsulentbesøg med råd og vejledning inden opgaven igangsættes. På den måde sikrer vi optimalt valg af døre og vinduer, samt at forløb og resultat bliver som aftalt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Byens Vinduer ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Byens Vinduer ApS

- Rådgiver til det bedste vinduesvalg

Hos Byens Vinduer ApS har vi fokus på at give dig en tryg og troværdig oplevelse, når boligens ruder, vinduer eller døre skal udskiftes. Vi har specialiseret os i at rådgive bygherren til det rette vinduesvalg, da vi kender til alle relevante regler, materialer og finesser i vinduesudskiftet. Du bør derfor alliere dig med Byens Vinduer ApS, som bliver din faglige konsulent gennem hele forløbet.

Med Byens Vinduer ApS på projekt får du:

 • Professionelt glarmesterarbejde og vinduesudskift
 • En fast, faglig vindueskonsulent gennem hele forløbet
 • Sikkerhed for at alle love og regler overholdes
 • Et firma med mere end 40 års erfaring i branchen
 • Gratis besigtigelse og professionel opmåling 
 • Konkurrencedygtige priser

Vi dækker hele Sjælland og udfører arbejde for både private bygherrer, boligforeninger samt erhverv, da ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Sans for detaljen i vinduesvalget

Hos Byens Vinduer ApS kender vi til alle detaljer i valget af de rette vinduer og døre. Vores konsulenter har selv en baggrund og uddannelse som håndværkere, og derfor er vores rådgivning altid baseret på professionelle indsigter. Vi samarbejder med faste og dygtige vinduesmontører, som løfter vindues- og dørudskiftning med blik for det gode håndværk. Du kan altid forvente en ærlig og faglig mening, når Byens Vinduer ApS er på projektet. Vores største mål er nemlig, at du får den bedste løsning, tilpasset netop dine ønsker og behov.

Vi løfter også glarmesteropgaven

Vi rykker også ud til glarmesteropgaver på hele Sjælland. Hvad end det drejer sig om en lille revne i ruden eller udskiftning af et større glasparti, så får du professionel service hos os. Vi har også den faglige viden til at vurdere om det blot er ruden eller hele vinduet, du skal have udskiftet.

Byens Vinduer ApS er også klar til at hjælpe dig! Kontakt os i dag, så laver vores konsulent alle opmålinger for dig og vender hurtigt retur med et uforpligtende tilbud på entreprisen både inklusiv og eksklusiv montering. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til os på tlf.: 4017 6265, så hjælper vi dig trygt videre!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

Byens Vinduer ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Professionel rådgivning til udskift af døre og vinduer
  Boligforeninger, erhverv og private boligejere
 • Udskift af vinduer og døre
  Boligforening, Frederiksberg
 • 11-15 udskiftede vinduer
  A/B Jyllingevej
Kontakt Byens Vinduer ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Byens Vinduer ApS

Hovedkontor
Afdeling

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Byens Vinduer ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byens Vinduer ApS

Vi rådgiver til det rette vinduesvalg med mere end 40 års håndværkserfaring. Vi sætter en ære i at give vores kunder en tryg oplevelse, hvorfor vi  altid tilbyder et konsulentbesøg med råd og vejledning inden opgaven igangsættes. På den måde sikrer vi optimalt valg af døre og vinduer, samt at forløb og resultat bliver som aftalt.

Hovedkontor


2690 Karlslunde

CVR: 31948967

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen