VP Byg ApS

VP Byg ApS gør sig i alt tømrerarbejde: Tagopgaver, gulve, lofter, tilbygninger, træterrasser, gips og meget mere. Vi leverer altid kvalitet og kundeservice - alt sammen til en til en god pris. Ring gerne for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til VP Byg ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

VP Byg ApS

- Kvalitet og punktlighed er vores varemærker

Hvis taget slår revner, det trækker fra vinduerne, eller du savner en terrasse at nyde solskinsdagene på, så er VP Byg ApS det rette firma til opgaven! Vi leverer nemlig tømrerløsninger af højeste kvalitet til både private, erhverv og boligforeninger. Med beliggenhed i Frederiskværk kører vi ud på opgaver i Nordsjælland og Hovedstadsområdet, og vi afslutter først opgaven, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vores mål er nemlig at hjælpe bygherrerne godt i mål med deres byggedrømme.

Hos VP Byg ApS er vi blandt andet specialister i:

 • Tagopgaver og facader
 • Vinduer og døre
 • Terrasser
 • Tilbygninger
 • Køkkenrenoveringer
 • Gulvopgaver
 • Professionel rådgivning
 • Vi tager opgaverne seriøst

  Hos VP Byg ApS har vi faglig stolthed i højsædet. Vi har passion for det vi laver, og derfor går vi aldrig på kompromis med den kvalitet vi leverer. Uanset opgavens størrelse tilgår vi din tømreropgave med høj faglighed og et smil på læben. Vi samler på glade kunder, og derfor er vi også et firma, som du kan regne med. En aftale er en aftale, vi tager hurtig kontakt og kommer til den aftalte tid. Alt sammen fordi, vi tager din arbejdsopgave serøst.

  Søger du et uforpligtende tilbud på din næste tømreropgave, eller ønsker du gode råd fra en fagmand, så kontakt VP Byg ApS. Ring til os på tlf.: 31434335 eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  VP Byg ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Boligbyggeri Scherfigs Have
   Hellerup
  • Tagsag på Krudtværket
   Frederiksværk
  Kontakt VP Byg ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du VP Byg ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne VP Byg ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  VP Byg ApS

  VP Byg ApS gør sig i alt tømrerarbejde: Tagopgaver, gulve, lofter, tilbygninger, træterrasser, gips og meget mere. Vi leverer altid kvalitet og kundeservice - alt sammen til en til en god pris. Ring gerne for mere info.

  Hovedkontor

  Pilevej 2 C
  3300 Frederiksværk

  CVR: 38914863

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen