Tømrermester Michael Andersen

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrermester Michael Andersen

Tømrermester Michael Andersen

- Vi værner om det faglige arbejde fra start til slut

Hos firmaet Tømrermester Michael Andersen er vi altid garant for god service og seriøst håndværk. Med kvalitetsværktøjet klar i værktøjskassen trækker vi i det professionelle arbejdstøj og kører ud til bygge- og renoveringsopgaver i Øst- og Midtjylland. Her hjælper vi både private boligejere og erhverv godt i mål med tømreropgaverne, store som små, og vi afslutter først opgaven, når du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

Mere end 18 års erfaring

Vi har mange års erfaring med kvalitetsikret tømrerarbejde hos Tømrermester Michael Andersen. Faktisk har det altid ligget i kortene, at vores indehaver ville være tømrermester, som sin far. En drøm, der blev til virkelighed i 2016. Vores passion for faget ses tydeligt i det arbejde vi udfører, da vi altid prioriterer tiden til solidt håndværk og en flot finish. Vi kan hjælpe dig med:

  • Tagopgaver
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tilbygninger og nybyg
  • Køkkener
  • Gulvopgaver
  • Totalentrepriser
  • Mindre tømreropgaver
  • Projektering og rådgivning

Listen er lang med det, vi kan hjælpe dig med hos Tømrermester Michael Andersen. Vi har nemlig samarbejdspartnere til at løfte store totalentrepriser og nybyg, men vi kommer også glædeligt forbi, hvis en liste driller eller hoveddøren skal udskiftes. Ingen tømreropgave er nemlig for lille eller for stor for os.

Vi har den gode kundedialog i højsædet

Med Tømrermester Michael Andersen på sagen kan du trygt læne dig tilbage og se dine byggedrømme blive til virkelighed. Vi leverer altid løsninger baseret på dine ønsker og behov, og samtidig af den bedste kvalitet. Vi værner om vores kunder og tager ordet dialog meget seriøst. Du får derfor både en hurtig kontakt, konstruktiv sparring og løbende indsigt i projektet.

Seriøse og udspecificerede tilbud

Hos Tømrermester Michael Andersen arbejder vi med gennemsigtighed. Det betyder, at vi udspecificerer vores tilbud ned til mindste detalje, så kunden ved præcis, hvad de kan forvente og hvad prisen indebærer. Du får altså ingen ubehagelig ekstraregning eller overraskende tillæg hos os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din næste tømreropgave eller vil du sparre med et seriøst tømrerfirma, så kontakt Tømrermester Michael Andersen i dag. Ring til os på telefon 3030 9410 eller tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden, så vender vi hurtigt retur.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Tagentrepriser
Vinduer
Træterrasser
Døre
Tømrerfirmaer
Kontakt os her
Michael Andersen Indehaver
30 30 ** **
[email protected]***.dk
Tømrermester Michael Andersen Nygårdsvej 27 8700 Horsens
CVR: 38249371
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrermester Michael Andersen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Tømrermester Michael Andersen
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu