Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

5.0 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrermester Hans Taarnhøj ApS

Tømrermester Hans Taarnhøj

- Når kvaliteten skal være i højsædet

Hos Tømrermester Hans Taarnhøj er du i trygge hænder. Jeg har over 12 års erfaring med alt arbejde, stort som småt, inden for tømrer- og snedkerbranchen. Jeg kan hjælpe dig med nye plankegulve, opsætning af dit nye køkken og jeg rykker også gerne ud til større erhvervsopgaver, som for eksempel montageopgaver ved nybyggeri.

Din klassiske tømrer

Jeg er din klassiske tømrer og kører på hele Fyn ud til både erhverv, private boligejere og boligforeninger. Jeg kan hjælpe dig med både indvendigt og udvendigt tømrer- og snedkerarbejde, som:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Nye paneler
  • Køkkenrenoveringen 
  • Tagudskiftning
  • Plankeværk, hegn og træterrasser 
  • Carporte og skurer

Jeg har også erfaring som byggeleder fra en tidligere virksomhed. Det gør, at logistik og alt det praktiske omkring en opgave - altid vil være hundrede procent i orden, når du kontakter mig.

Opgaven bliver lavet ordentlig første gang

Jeg har stolthed over for mit fag og mit arbejde. Det gør, at opgaven bliver løst grundigt og korrekt første gang. Jeg bliver derfor meget sjældent bedt om at komme igen til en opgave for at lave den om - og skulle det ske, så har det selvfølgelig førsteprioritet. For mig er et projekt nemlig først løst, når kunden er tilfreds med det endelige resultat.

Jeg bruger altid tid på at lytte og rådgive i starten af byggeprocessen. Kvalitet og pris skal hænge sammen og jeg siger hellere nej end ja til en tømrersag, hvis jeg ved, at det ikke er realistisk at løfte opgaven. Det betyder til gengæld, at hvis jeg er på opgaven, kan du være sikker på at få grundigt udført kvalitetsarbejde.

Ring til mig i dag på tlf.: 2461 7554, så tager vi en snak om dit projekt og dine behov. Du kan også trykke på  ’kontakt-knapperne’ her på siden, så vender jeg hurtigt retur.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Tømrerfirmaer
Træterrasser
Carporte/Garager
Gulvbelægning
Totalentrepriser
Vinduer
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrermester Hans Taarnhøj ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Hans Taarnhøj
Hans Taarnhøj Indehaver
24 61 ** **
hans@***.dk
Tømrermester Hans Taarnhøj ApS Kertemindevejen 58 5290 Marslev
CVR: 39292890
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Tømrermester Hans Taarnhøj ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu