Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

Tømrerfirmaet Grå Nielsen udfører Tagentrepriser og totalentrepriser efter bedste standarder af med danske faglærte svende.

Vi er specialister i Tagentrepriser. Ring for et stærkt og uforpligtende tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Tømrerfirmaet Grå Nielsen

Tømrerfirmaet Grå Nielsen udfører en bred vifte af tømreropgaver i Hovedstadsområdet og på store dele af Sjælland. Lasse Nielsen, som er mester og indehaver af firmaet, stiftede i juni 2015 Tømrerfirmaet Grå Nielsen. Lasse Nielsen er uddannet tømrer og har med sig mere end 10 års erfaring som byggeleder. Grå Nielsen har i dag 2 faste ansatte.

Firmaets beskedne størrelse betyder at mester selv er med i den udførende del af arbejdet. Det er derfor også din garanti som bygherre, at det er den mand, der har givet tilbud, der også udfører arbejdet og at resultatet bliver som I har aftalt. Hos Grå Nielsen anses en opgave først som færdigafsluttet, når arbejdet er udført som aftalt, og bygherren er glad og tilfreds. Ydermere er Grå Nielsen dækket af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti.  

Grå Nielsen udfører alle former for tømreopgaver. Men har særlig ekspertise i tagrenoveringer i både stål, tegl, eternit og skiffer. Herunder bl.a også etablering af både kviste og ovenlysvinduer. Derudover har firmaet har stor erfaring med at anlægge træterrasser. Grå Nielsen kan også hjælpe med totalentrepriser, da firmaet har et netværk af faste samarbejdspartnere bestående af flere faggrupper, som de samarbejder med på større bygge- og renoveringsopgaver. 

Hos Grå Nielsen sætter man en ære i at udføre et stykke arbejde, som bygherren bliver glad for, også mange år efter, at arbejdet er udført. Derfor lægges der vægt på, at den sidste finish er i orden, når en opgave afsluttes og at bygherren er tilfreds.  

Grå Nielsen prioriterer god kontakt til bygherren, og er derfor fleksible i forhold til at besigtige opgaver inden tilbud afgives, hvorfor de kan aflægge kundebesøg både morgen og aften. Du er altid velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Grå Nielsen for en samtale om dit kommende projekt, eller for et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?