Elite håndværker

Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS

Tømrerfirmaet Grå Nielsen

Tømrerfirmaet Grå Nielsen udfører en bred vifte af tømreropgaver i Hovedstadsområdet og på store dele af Sjælland. Lasse Nielsen, som er mester og indehaver af firmaet, stiftede i juni 2015 Tømrerfirmaet Grå Nielsen. Lasse Nielsen er uddannet tømrer og har med sig mere end 10 års erfaring som byggeleder. Grå Nielsen har i dag 2 faste ansatte.

Firmaets beskedne størrelse betyder at mester selv er med i den udførende del af arbejdet. Det er derfor også din garanti som bygherre, at det er den mand, der har givet tilbud, der også udfører arbejdet og at resultatet bliver som I har aftalt. Hos Grå Nielsen anses en opgave først som færdigafsluttet, når arbejdet er udført som aftalt, og bygherren er glad og tilfreds. Ydermere er Grå Nielsen dækket af Dansk Byggeris garantiordning Byg Garanti. 

Grå Nielsen udfører alle former for tømreopgaver. Men har særlig ekspertise i tagrenoveringer i både stål, tegl, eternit og skiffer. Herunder bl.a også etablering af både kviste og ovenlysvinduer. Derudover har firmaet har stor erfaring med at anlægge træterrasser. Grå Nielsen kan også hjælpe med totalentrepriser, da firmaet har et netværk af faste samarbejdspartnere bestående af flere faggrupper, som de samarbejder med på større bygge- og renoveringsopgaver. 

Hos Grå Nielsen sætter man en ære i at udføre et stykke arbejde, som bygherren bliver glad for, også mange år efter, at arbejdet er udført. Derfor lægges der vægt på, at den sidste finish er i orden, når en opgave afsluttes og at bygherren er tilfreds.  

Grå Nielsen prioriterer god kontakt til bygherren, og er derfor fleksible i forhold til at besigtige opgaver inden tilbud afgives, hvorfor de kan aflægge kundebesøg både morgen og aften. Du er altid velkommen til at kontakte Tømrerfirmaet Grå Nielsen for en samtale om dit kommende projekt, eller for et uforpligtende tilbud på din næste byggeopgave.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Tømrerfirmaer
Tagentrepriser
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Lasse Nielsen Mester
24 61 ** **
graanielsen@***.com
Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS Hyllingeriis 2 4050 Skibby
CVR: 39456370
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Tømrerfirmaet Grå Nielsen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu