Scheel Tømrer Og Snedker

Scheel Tømrer Og Snedker arbejder professionelt med alle typer opgaver inden for tømrerfaget. Indehaveren Nikolaj Scheel varetager stort som småt og er særligt ekspert i tag og terrasser. Ring for et godt tilbud i dag.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Scheel Tømrer Og Snedker

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Scheel Tømrer Og Snedker

Scheel Tømrer Og Snedker er en forholdsvis nyopstartet tømrervirksomhed, men erfaringen i branchen er stor. Jeg, indehaveren Nikolaj Jensen, valgte at gå selvstændig med en mission om at værne om de traditionelle tømrerdyder og levere kvalitet - hver gang. Jeg løfter stort som småt tømrerarbejde for private boligejere, og jeg har særligt specialiseret mig i tagarbejde samt terrasser. Fra firmaets kontor i Brædstrup kører jeg ud på tømrersager i både Silkeborg, Horsens, Skanderborg og alt imellem. Så søger du en seriøs tømrer med sans for solidt håndværk, er det Scheel Tømrer Og Snedker, du skal kontakte.

Faglige løsninger med en flot finish

Jeg insisterer på at udføre alt arbejde efter de højeste standarder. Med faglige kompetencer i højsædet leverer jeg derfor kun resultater, som jeg selv er stolt af. Med blik for de vigtige detaljer og sans for den flotte finish, afslutter jeg først opgaven, når det færdige resultat står knivskarpt.

Scheel Tømrer Og Snedker kan hjælpe dig med:

  • Nyt tag og tagrenoveringer
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opførsel af terrasser
  • Klassisk tømrer- og snedkerarbejde.

Jeg samarbejder med dygtige og faste håndværkere, og kan derfor løfte de mere komplekse sager. Søger du et tilbud på dit næste tømrerprojekt? Så kontakt mig i dag. Jeg deler gerne ud af mine gode råd, så du ved, hvordan opgaven skal tilgås. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til Scheel Tømrer Og Snedker på telefon: 6086 0211, så vender jeg hurtigt retur.

GarantiGaranti

Referencer

Scheel Tømrer Og Snedker har blandt andet udført opgaver for:

  • Samarbejdspartner
    Jæger tømrer & snedker
Kontakt Scheel Tømrer Og Snedker for et uforpligtende tilbud

Her finder du Scheel Tømrer Og Snedker

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Scheel Tømrer Og Snedker

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?