RØMERS BYG & ANLÆG ApS

Kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører opgaver inden for tømrer-, snedkerarbejde og brolægning. Vi holder vi fokus på kvalitetpriser og overholder altid de aftalte leveringstider.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til RØMERS BYG & ANLÆG ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Rømers Byg og Anlæg - din personlige håndværker

Tagopgaver, træterrasser og udskiftning af døre og vinduer. Står du og mangler en kompetent tømrer, er det nogle af de opgaver, som Rømers Byg og Anlæg kan hjælpe dig med. Firmaet går nemlig i krig med alle slags tømrer- og snedkeropgaver samt visse brolægningsopgaver.

Kvalitet og pålidelighed er førsteprioritet for indehaver Mikkel Rømer, der ser god kundekontakt og skræddersyede løsninger som en central del af jobbet som håndværker. 

Det betyder blandt andet, at du altid kan regne med priser og tilbud, og at firmaet ikke stopper, før du som kunde er tilfreds med det udførte arbejde. Da der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, samarbejder Rømers Byg og Anlæg med mange underleverandører, der hjælper firmaet med at sikre en stabil og solid service. Det ses blandt andet i den feedback, bygherrerne giver Rømers Byg og Anlæg på blandt andet 3byggetilbud.dk.

Rømers Byg og Anlæg kører ud til København, Nordsjælland og Roskilde-området og er aldrig for fine til at give en god omgang rådgivning om netop dit byggeprojekt. 

Kontakt Rømers Byg og Anlæg allerede i dag for et godt, uforpligtende tilbud eller en snak om, hvad de vil anbefale dig, og hvordan I sammen bedst kan vække dit projekt til live.

Kontakt RØMERS BYG & ANLÆG ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du RØMERS BYG & ANLÆG ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne RØMERS BYG & ANLÆG ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

RØMERS BYG & ANLÆG ApS

Kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører opgaver inden for tømrer-, snedkerarbejde og brolægning. Vi holder vi fokus på kvalitetpriser og overholder altid de aftalte leveringstider.

Hovedkontor

Irisvej 19
4050 Skibby

CVR: 36491507

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen