Odense Tømrer & Snedker

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Odense Tømrer & Snedker

Odense Tømrer & Snedker

Odense Tømrer og Snedker rykker ud på hele Fyn og i store dele af Jylland til en hvilken som helst tømreropgave. Om det er et nyt gulv, nye vinduer eller et køkken, der skal monteres, kan du altid regne med, at virksomheden har skruet helt op for effektiviteten og har et godt resultat for øje.

Punktlighed

Det er nemlig også det gode resultat, som Odense Tømrer og Snedker får stor ros for, når de har været ude hos kunderne. I virksomheden er de nemlig garant for at levere et kvalitetsrigt resultat med en tilhørende flot finish.

Fast køkkenmontør for HTH-køkkener

Det er ikke kun hos de private kunder, at det er blevet bemærket at virksomhedens snedkerevner sidder lige i skabet. De gode resultater har nemlig givet Odense Tømrer & Snedker et flot samarbejde med blandt andet HTH-køkkener, hvor de fungerer som fast køkkenmontør.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i et team, der går op i punktlighed - både i aftalerne og i arbejdet, og altid kan stå 100 % på mål for de resultater de leverer, så skal du ikke tøve med at kontakte Odense Tømrer og Snedker på 8181 2281.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Ugur Pinar Indehaver
81 81 ** **
[email protected]***.dk
Odense Tømrer & Snedker Borsvinget 30 5320 Agedrup
CVR: 38369849
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Odense Tømrer & Snedker senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Odense Tømrer & Snedker
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu