Murværket ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Murværket ApS

Murværket ApS

Med mange års erfaring inden for murerværket kan du trygt kontakte Murværket ApS, når du står med en mureropgave. Vi er et rutineret murerfirma med tre murere, der alle har hænderne skruet rigtigt på og derfor har mange tilfredse kunder bag os.

Vi har adresse i Valby, men udfører projekter i både København, Frederiksberg og Nordsjælland for private boligejere, boligforeninger og erhvervsdrivende. Vi hjælper med mureropgaver som:

  • Facaderenovering og behandling
  • Støbning af fundamenter, betongulve m.m.
  • Badeværelser
  • Fliser og klinker
  • Tilbygninger
  • Alle former for murer- og betonarbejde

Respekt for håndværket

Vi er udlært af den gamle skole, hvilket betyder at alle ansatte har en klassisk, bred uddannelse inden for murerfaget. Vi går op i at levere et resultat, som holder i lang tid, og som vi er stolte af at kunne levere til dig. Har du valgt Murværket ApS til opgaven, så er vi også klar til at stå på mål for kvaliteten.

En aftale er en aftale

Hos Murværket ApS samler vi på tilfredse kunder, og et af de punkter, som vi ofte får ros for er, at vi er 100 procent til stede på en opgave, når vi er hjemme hos dig som bygherre. Derfor går vi op i, at koncentrere os om én opgave ad gangen i stedet for at gå og arbejde på mange forskellige sager over en længere periode.

For os er en aftale nemlig en aftale. Med andre ord kan du som bygherre trygt regne med, at vi ringer på døren på det tidspunkt vi har aftalt, og bliver færdige med din opgave den dag vi har sagt, den er færdig.

Kontakt os i dag

Har du allerede besluttet dig for at komme i gang med dit projekt eller vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så ring til os nu på 2066 0008 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Murværket ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Jonas Birk Medejer
20 66 ** **
[email protected]***.com
Murværket ApS Dalgas Boulevard 41 2500 Valby
CVR: 40690751
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Murværket ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu