Unik Anlæg ApS

- Autoriseret kloakmester

Jeg har 20 års erfaring med alt i kloakarbejde. Det giver dig som kunde en tryghed i måden, jeg udfører mit arbejde på og en erfaring, du kan drage nytte af. Jeg er nemlig grundig i mit arbejde og lever af tilfredse kunder. Med andre ord, får du udført dit projekt til punkt og prikke, når Unik Anlæg ApS er på sagen. 

Firmaet er beliggende på Frederiksberg, men kører på hele Sjælland. Jeg hjælper både private, erhverv og boligforeninger med opgaver som:

  • Nyanlæg 
  • Septiktanke 
  • Rottespærre
  • Minirens af vand
  • Regn-bede og omfangsdræn
  • Fundamenter og støbearbejde
  • Faskiner og separation af kloak
  • Samletank til opsamling af spildevand
  • Flisearbejde i forbindelse med kloakarbejde

En aftale er en aftale

Jeg sætter en ære i at overholde tider og priser. Dog kan det være vanskeligt ved en graveopgave at forudse, hvad jeg møder i jorden. Det kan være alt fra store sten til en gammel rod. Alt sammen er naturligvis noget, jeg rådgiver dig som kunde i, så prisen bliver afstemt, og du ingen overraskelser får på regningen.

Med mig på opgaven er du sikker på at få en fair og gennemsigtig pris. Det samme gælder for det stykke arbejde, som jeg laver. Med min autorisation kan du være sikker på, at alt er lovligt lavet, også når du engang skal sælge huset videre.

Vil du også gerne bruge mine kompetencer? Så ring til mig allerede nu på telefon 4010 6739 – er du mere til mail? Så brug kontakt-knapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Lars Åsberg
Lars Åsberg Indehaver
40 10 ** ** Vis nummer
40 10 67 39

UNIK ANLÆG ApS

Glahns Alle 39, 1. th.

2000 Frederiksberg

CVR: 35861068

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver UNIK ANLÆG ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af faskine og sandfangsbrønd 2630 Taastrup
1 uge siden
Etablering af højvandslukke i kloaksystemer 2791 Dragør
4 uger siden
Fundament til tilbygning 2665 Vallensbæk Strand
1 måned siden
Erhverv - Støbning af poleret betongulv 2700 Brønshøj
1 måned siden
Fundament og kloakering til nybyg 3400 Hillerød
1 måned siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
23 anmeldelser
google.com 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 18 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

En i en stor merzedes som kører total vanvittigt i sydhavnen, han drejer pludselig på tværs uden at blinke, ud foran flere biler, som er tæt på at kører galt, fordi han pludselig skal ud på ...
En i en stor merzedes som kører total vanvittigt i sydhavnen, han drejer pludselig på tværs uden at blinke, ud foran flere biler, som er tæt på at kører galt, fordi han pludselig skal ud på motorvejen. Jeg kører efter ham men han sætter bare farten op hele tiden. Har det hele på mit dashcam. Sørgeligt at sætte andre liv på spil fordi man kun tænker på sig selv!!!!!!! Kan også se det jo ikke er første gang nogen fra jer kører med hoved under armen, måske i skulle få styr på jeres ansatte i bilerne.
Læs mere

Brian Sander Johansen, 06 jan, 2024

Unik Anlæg går ud over hvad der er forventet.

Christian J., 27 jun, 2023

Valgte at aflyse første gang, det jo hvad der kan ske. vi lavede ny aftale, manden kom aldrig, vi hørte intet hverken telefonopkald eller SMS. Det er et kommende fænomen blandt dansk håndværke...
Valgte at aflyse første gang, det jo hvad der kan ske. vi lavede ny aftale, manden kom aldrig, vi hørte intet hverken telefonopkald eller SMS. Det er et kommende fænomen blandt dansk håndværker, at man vælger bare at blive væk - det nok derfor konkurrencen bliver større og større fra udlandsarbejdskraft, de møder trods alt op til aftalt tid.
Læs mere

Patrick Heiberg, 07 jan, 2023

Uansvarlig - mødte en unik anlæg varevogn i trafikken, som trak ud lige akkurat foran min kofanger. I næste kryds sviner manden mig til. Ligner ejeren. Der er noget helt galt med værdier og opførsel.

Lars Hansen, 07 jan, 2023

Unik anlæg har gjort et rigtig fint arbejde og har været enormt søde og hjælpsomme. De har hjulpet med at finde mig en vvs også og de har haft tæt kontakt til ham så han er forberedt best mu...
Unik anlæg har gjort et rigtig fint arbejde og har været enormt søde og hjælpsomme. De har hjulpet med at finde mig en vvs også og de har haft tæt kontakt til ham så han er forberedt best muligt til opgaven. De har udført opgaven til tiden og til en fair pris der lå langt under andre tilbud. Giver mine varmeste anbefalinger! 1000 tak for hjælpen unik anlæg :)
Læs mere

Martha N., 02 jan, 2023

God dialog og kommunikation. God forventningsafstemning. Meget serviceminded og positiv attitude. Fair pris og kvalitet. Ingen "overraskelser" ift. det aftalte arbejde og omfang. Vil gerne benytte UNIK ANLÆG til andre opgaver i fremtiden.

Peter L., 07 nov, 2022

No nonsense - de gør hvad de lover - og uden lange ventetider. Arbejdet udført helt som aftalt :)

Niels K., 21 okt, 2022

lidt kluntet firma, sagt med kærlighed :-) Rigtig fint arbejde, til en rigtig rigtig god pris !

Martin B., 13 sep, 2022

Hurtig udførelse af opgaven. God kommunikation.

Jakob J., 06 sep, 2022

Lars Åsberg / Unik Anlæg har forlangt 30.000 kr forud for arbejde som ikke blev gjort. i hos en kunde. Han prøvede også at få 250.000 kr forud fra mig under dække af at han skulle købe mater...
Lars Åsberg / Unik Anlæg har forlangt 30.000 kr forud for arbejde som ikke blev gjort. i hos en kunde. Han prøvede også at få 250.000 kr forud fra mig under dække af at han skulle købe materialer. Han siger det ikke når man aftaler det , men han skriver, det skjult i en mail , som han her efter siger , at man har aftalt. Betal aldrig Unik Anlæg og Lars Åsberg penge forud. Jeg tabte 10.000 kr på ham og intet blev gjort. Hold godt øje med ham.
Læs mere

lars marker, 07 jan, 2022

Det startede rigtig fint ud med god kommunikation og første del af opgaven blev udført. Herefter forlangte Lars at jeg betalte kr. 30.000 ud af de aftalte kr. 31.000 inden han ville lave arbejdet...

Det startede rigtig fint ud med god kommunikation og første del af opgaven blev udført. Herefter forlangte Lars at jeg betalte kr. 30.000 ud af de aftalte kr. 31.000 inden han ville lave arbejdet færdigt. Jeg forsøgte at aftale en jeg betalte en del af beløbet som var tilsvarende det han havde leveret, men han mente at da alle materialer var leveret var det den fair vej og at han iøvrigt ikke færdiggjorde arbejdet før der var betalt. Da han begyndte at true med at "komme og hente sine materialer igen", blev jeg bekymret, betalte og fik derefter gang på gang af vide at der ville i hvert fald gå 14 dage. Dette fortsatte i et par måneder indtil han ikke længere tog telefonen.
Jeg valgte at sige pyt, komme videre og fik et par andre håndværkere ud, hvor alle nævnte at det var noget møg han havde lavet og en ville slet ikke tage opgaven på sig. Jeg endte med at skulle betalte kr. 18.000 ekstra for det arbejde Lars ikke havde færdiggjort. Heraf ca. 10.000 i materialer, som han efter sigende mente at have levereret.
Der er ikke en anbefaling herfra.

Læs mere

Mette , 25 okt, 2021

Det hele startede fint nok, de var i stand til at udføre opgaven indenfor en rimelig tid og prisen var også helt OK. Noget gik dog galt i støbningen af selve gulvet i mit orangeri så det endte...
Det hele startede fint nok, de var i stand til at udføre opgaven indenfor en rimelig tid og prisen var også helt OK. Noget gik dog galt i støbningen af selve gulvet i mit orangeri så det endte med at være 26 mm skævt, Lars forsøgte at overbevise mig om at det var helt indenfor standarderne men da jeg bad om et link til et sted hvor jeg kunne læse disse standarder var det måske ikke helt så officielle standarder der var tale om og han ville komme og flydespartle gulvet. Dette blev gjort og gulvet var nu "kun" 17mm skævt, efter endnu en del telefonsamtaler og en spartling mere var gulvet nu "kun" 11mm skævt. Derefter afbrød vi samarbejdet og fandt en passende økonomisk kompensation, der måtte dog en "trussel" om en klagesag til før der blev fundet en løsning. Jeg er sikker på at Unik Anlæg er ganske udmærkede håndværkere, men må konstatere at det ikke lykkedes for dem at lave et betongulv på 21 m2 der var lige, og det var lidt en kamp at få fundet en afslutning på byggesagen.
Læs mere

Thomas N., 29 jun, 2021

Godt firma..

Lars M., 18 maj, 2020

Hurtigt tilbud og udførelse som aftalt. God oplevelse.

Matias V., 18 nov, 2019

Super arbejde og pris. Meget tilfreds!!

David K., 06 nov, 2019

De var flinke, professionelle og meget hurtige.

Alex H., 14 okt, 2019

Perfekt udført, intet at klage over.

Jan P., 20 aug, 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du UNIK ANLÆG ApS

Send en forespørgsel til UNIK ANLÆG ApS