Murermester Pedersen ApS

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Murermester Pedersen ApS

Murermester Pedersen ApS

Med Murermester Pedersen Aps på opgaven er du sikker på, at håndværket er udført efter højeste standard. Vi er nemlig et professionelt murerfirma med stor ekspertise inden for murerfaget. Derfor kan du trygt vælge os til din kommende opgave.

Vores firma har adresse på Vestsjælland i Korsør, men vi udfører arbejde på hele Sjælland. Vi hjælper både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger med:

  • Facaderenovering
  • Badeværelser
  • Tilbygninger
  • Renovering
  • Støbearbejde
  • Grunde og fundamenter
  • Alle andre former for murerarbejde

Vi står for godt håndværk

Hos Murermester Pedersen ApS går indehaver, svende, såvel som lærling alle op i, at udføre et godt stykke arbejde. Med mange års erfaring i branchen kan vi love, at vores murværk er efter dansk standard og i høj kvalitet. Du kan derfor vide dig sikker på, at du som kunde får et holdbart resultat, du kan få glæde af mange år frem.

Hasteopgaver og totalentrepriser klarer vi også

Vi ved godt, at du som kunde kan stå i en uheldig situation, hvor opgaven er blevet en hastesag og du har brug for en murer hurtigst muligt. Derfor er vi hos Murermester Pedersen ApS gode til at rykke rundt og prioritere i kalenderen, så vi også kan hjælpe med hastesager, når de presser sig på.

Står du med en større opgave, som eksempelvis en totalentreprise kan vi også hjælpe. Vi har nemlig et netværk af faste samarbejdspartnere, som vi kan kalde ind, når der er behov for andre håndværksbrancher på sagen.

Klar til at hjælpe

Vil du også gerne bruge vores mange års erfaring med murerarbejdet? Så står vi klar til at hjælpe. Ring til os nu på 2031 3845 eller brug kontaktformularen via knapperne her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Murermester Pedersen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Daniel Kim Willemoes Pedersen indehaver
20 31 ** **
[email protected]***.com
Murermester Pedersen ApS Skovvej 45 4220 Korsør
CVR: 37570486
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Murermester Pedersen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu