Lindhard Glas

Alt glarmester-alu facadearbejde udføres nye døre og vinduer. Udskiftning af termoruder og renoveringsopgaver.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Lindhard Glas

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Lindhard Glas

- Vi garanterer et godt stykke arbejde

Lindhard Glas er en alsidig glarmestervirksomhed, der udfører kvalitetsarbejde for både private, erhverv, offentlige institutioner og foreninger. Vi er beliggende i Skælskør, men vores professionelle team af dygtige glarmestre dækker det meste af Sjælland. Ingen opgave er for lille - og ingen opgave er for stor for os. Så hvad end du står overfor et stenslag eller skal have etableret nye glaspartier i hele boligen – er Lindhard Glas klar til at hjælpe. Vi udfører også renovering af alle autoruder, og hjælper med stenslag, reparation, solfilm og nanotek-behandling.

Så tøv ikke med at kontakte os, ligegyldig størrelsen på din opgave!

Professionel glarmester med 30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring, har vi et solidt team af dygtige glarmestre hos Lindhard Glas. Med høj faglighed og en god portion know-how vejleder vi dig gerne, til den bedste løsning på dit kommende glarmesterprojekt.

Hos Lindhard Glas går kvalitet og kundetilfredshed hånd i hånd. Vi samler på glade kunder og vægter altid den gode kundedialog højt. Troværdighed og tillid er nøgleord i kontakten med kunderne – og hos Lindhard Glas har vi altid sat en ære i at overholde vores aftaler.

Glas med garanti

Lindhard Glas er medlem af Glarmesterlaugets garantiordning - Glas med Garanti. Vi er medlem da det giver vores kunder en sikkerhed for kvalitet, også i det lange løb. Alle har ret til holdbare løsninger – og dette sikrer denne garantiordning.

Vi kan tilbyde:

 • Glarmesterudskift store som små
 • Udskiftning af autoruder
 • Tilbygninger og udestuer
 • Solfil og nanotekforsegling på ruder
 • God vejledning
 • Ønsker du gode råd eller et uforpligtende tilbud på din næste glarmesteropgave, så kontakt os i dag! Du kan ringe på tlf.: 20130269 eller skrive til os på: poul@lindhardglas.dk. Lindhard Glas har også døgnvagt.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  GarantiGarantiGaranti

  Referencer

  Lindhard Glas har blandt andet udført opgaver for:

  • Boligforeninger
   Slagelse
  • Øster farimagsgades skole
   København Ø
  Kontakt Lindhard Glas for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Lindhard Glas

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Lindhard Glas

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?