Mini Mureren

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Mini Mureren

Mini Mureren

– Din professionelle murer i Østjylland

Hos Mini Mureren udfører vi murerarbejde både ude og inde for private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger i hele Østjylland. Vores kendetegn er en skarp finish og en rolig, professionel hånd. Vi har nemlig stor erfaring i branchen og er din garanti for kvalitetsresultater – hver gang. Mini Mureren kan hjælpe dig med:

  • Badeværelset
  • Fliseopgaven
  • Facaderenoveringen
  • Diverse reparationer

Og du kan være helt rolig. Om dit projekt er stort eller småt, så håndterer Mini Mureren det godt!

Vores tilbud indeholder også en tidsplan

Det tilbud du får fra os er detaljeret, men gennemskueligt, så du præcis ved, hvad arbejdet indebærer og hvad du betaler for. Samtidig indeholder vores tilbud også altid en tidsplan, så du kan følge med i forløbet og ved, hvornår renoveringsarbejdet står færdigt. Det skaber en stor tryghed blandt vores kunder, at de nemt kan følge med i renoveringsprocessen, og særligt når det handler om større projekter, som et helt nyt badeværelse. Det vigtigste for os er nemlig, at du føler dig tryg og tilfreds under hele forløbet.

Dine drømme er vores mål

Hos Mini Mureren deler vi gerne ud af vores erfaring. Har du et drømmeprojekt, som du ønsker et fagligt øje på, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Hvis du står overfor et murerprojekt og ønsker en kvalitetsbevist murer på opgaven, står vi også klar. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på: 6051 4511, så vender vi hurtigt retur. Vi ser frem til at høre mere om dine bygge- eller renoveringsdrømme! 

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Mini Mureren senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Marc Wilms Nielsen Indehaver
60 51 ** **
[email protected]***.com
Mini Mureren Virupvej 61D 8530 Hjortshøj
CVR: 40983651
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Mini Mureren
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu