Malerfirmaet Hviid IVS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Malerfirmaet Hviid IVS

Malerfirmaet Hviid IVS

- Vi maler miljøvenligt

Når du ringer til os, bliver du taget i hånden fra første færd. Vi går op i god kundekontakt, og vil meget gerne besigtige opgaven - inden vi giver dig et konkret tilbud.

Vi har hovedkontor på Frederiksberg i København, men kører gerne til Jylland, hvis opgaven kalder på det. Vi kan hjælpe med:

  • Alt i malerfaget
  • Indendørs- og udendørsopgaver 
  • Professionel rådgivning
Vi maler alt. Er det kontorlokalerne, som trænger til en omgang spartel, filt og maling - kan du trygt ringe til os. Vi kan også klare bygningen udendørs, hvis det er facaden, som trænger til en omgang maling. 

Erhverv, private og boligforeninger

Vores speciale er erhverv. Her hjælper vi i forvejen hotelkæder med at male 226 værelser, så de er klar til gæsterne kommer. Og selvfølgelig kører vi også ud til private boligejere. Vi sætter gerne din lejlighed i stand fra top til tå med alt, hvad det indebærer af malerarbejde.

Solid erfaring i malerbranchen

Hos Malerfirmaet Hviid IVS har vi 15 års erfaring, og er yderst professionelle i vores tilgang til faget og arbejdet. Vores motto er, at vi maler miljøvenligt. Det betyder, at vi tilbyder både økologisk og allergivenlig maling.

Vil du også have os på opgaven? Så ring nu på tlf.: 7172 0200 eller brug kontakt knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre og dit projekt!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Michel-Mario Madzaric Direktør
71 72 ** **
mfhviid@***.com
Malerfirmaet Hviid IVS Falkoner Alle 32, st. th. 2000 Frederiksberg
CVR: 40235272
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet Hviid IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Malerfirmaet Hviid IVS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?