LT Entreprenør

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

LT Entreprenør

LT Entreprenør

Lyder professionelle og faglige løsninger, som noget for dig? Ligesom at en personlig kundeservice og konkurrencedygtige priser er noget, du gerne vil takke ja til?

Så er det LT Entreprenør, du skal kontakte, når udendørsarbejdet kalder. Hos LT Entreprenør kører vi nemlig ud på entreprenørprojekter, mindre som komplekse, hos både private boligejere, boligforeninger og erhverv. Med adresse i Skælskør dækker vi Kalundborg og Slagelse, men vi kører gerne helt op til Køge for at hjælpe dig.  

Vi er eksperter i:

  • Gravearbejde
  • Brolægning
  • Større anlægsentrepriser
  • Støbning og fundamenter
  • Andre entreprenøropgaver

En fast kontaktperson gennem hele projektet 

Det er uhyre vigtigt, at du føler dig tryg fra start til slut, når du går i gang med et nyt renoveringsprojekt. Om det er en ny fliseterrasse i haven eller støbning af fundamentet til dit nye sommerhus, skal du vide præcis hvad du kan forvente af håndværkeren og hvordan processen forløber. Det kan du med LT Entreprenør. For os er en personlig dialog og løbende forventningsafstemning nemlig en selvfølge.

Samtidig får du én fast kontaktperson under hele forløbet, og det er altid firmaets indehaver Lasse Toft Jensen. Han står for alt koordinering og kommunikation, så du trygt kan læne dig tilbage og se dit projekt blive til virkelighed.

Dit sikre valg

Som du nok allerede har fået fornemmelsen af, går vi enormt meget op i vores kundeservice, og vores anbefalinger taler for dem selv. Vi er nemlig et firma som kunderne anbefaler, fordi de er tilfredse med både kvaliteten af vores arbejde og vores personlige service.

Hvis du også ønsker et tilbud på din entreprenøropgave eller en uforpligtende dialog om dit drømmeprojekt i haven, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot trykke på kontakt-knapperne her siden eller ringe til os på tlf.: 2883 5191, så vender vi hurtigt retur. Og søger du en entreprenør, som du kan indgå en fast serviceaftale med, så finder vi naturligvis også tid i kalenderen til dig. 

Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver LT Entreprenør senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Lasse Toft Jensen
Lasse Toft Jensen Indehaver
28 83 ** **
[email protected]***.dk
LT Entreprenør Lundstorpvej 116 4230 Skælskør
CVR: 40877045
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du LT Entreprenør
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu