Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

Larsen tagteknik - Hans Larsen er specialist inden for tagpap. Udfører alt i renovering, rettelser og nylægning. Udfører fra små til store opg. i størrelsesorden af 2500m2.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

Larsens Tagteknik v/ Hans Larsen er et tagdækningsfirma, der siden år 2002 har lavet tage i hele Danmark. Firmaet har speciale i tagdækning, tagpap, tagfolie og isolering af tag.

Indehaver, Hans Larsen, har mere end 15 års erfaring, og han kender derfor vigtigheden af god kundepleje og service: ”Vi kommer altid til tiden, og skulle der være ændringer i aftalen, så sørger vi naturligvis for at give kunden besked”, forklarer han. Ydermere er der hos Larsen Tagteknik fokus på at give kunder en ordentlig service, og Hans Larsen er derfor altid klar til at give råd og vejledning omkring materialer og udførelse. Larsens Tagteknik er i øvrigt medlem af Dansk Byggeri og dækket af Byg Garanti.

Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen er en enkeltmands virksomhed. Accepterer man et tilbud fra firmaet, er man derfor garanteret, at det er den samme person, der besigtiger taget, afgiver tilbud, og derefter udfører arbejdet som aftalt.

Larsen Tagteknik har samarbejde med Hetag tagmatrialer, og kan derfor sikre gode priser og kvalitetsmaterialer. Firmaet kører med Tor-godkendte produkter, som er en kontrolordning, der sikrer tagpaps holdbarhed, brandsikkerhed og renommé.

Du er altid velkommen til at kontakte Hans Larsen for en uforpligtende samtale og et tilbud.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen for et uforpligtende tilbud

Her finder du Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Larsen Tagteknik v/ Hans Larsen

Larsen tagteknik - Hans Larsen er specialist inden for tagpap. Udfører alt i renovering, rettelser og nylægning. Udfører fra små til store opg. i størrelsesorden af 2500m2.

Hovedkontor

Fælledvej 47, 3. tv.
4000 Roskilde

CVR: 26068525

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen