KAK El Service ApS

4.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

KAK El Service ApS

KAK El Service ApS

– Din kvalitetsbevidste elektriker!

Med mere end 30 års erfaring i branchen rykker KAK El Service ApS ud på el-opgaver store som små på det meste af Sjælland. Fra vores kontor i Herlev kører vores kompetente team ud til både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger, der ønsker at få sat strøm til deres renoveringsprojekter – og vi er også klar til at hjælpe dig!

Kontakt os, hvis du ønsker professionel hjælp til: 

  • Renovering af el-installationer
  • El til nybyg
  • Udskiftning af kontakter
  • Større el-entrepriser
  • Kontorbelysning

KAK El Service ApS kan også være din faste samarbejdspartner, der servicerer og løbende tjekker de nuværende el-installationer boligforeningen har. Ligesom at vi også hjælper med el-eftersynet.

Kvalitet er vores kendetegn

Vi mener det, når vi siger, at kvalitet ikke er noget, vi går på kompromis med. Vi prioriterer at have kvaliteten med hele vejen, også når det skal gå stærkt. For når du har med el-arbejde at gøre er det uhyre vigtigt, at installationerne udføres med stor faglighed. Det kræver kompetencer og professionelt håndelag, som alle vores medarbejdere besidder. Du kan derfor roligt overlade dit el-projekt til KAK El Service ApS.

Fokus på test og dokumentation

For at sikre vores høje kvalitet er det en fast del af processen, at vi tester resultaterne, så vi er helt sikre på, at alt spiller inden vi afslutter en opgave. Samtidig gør vi en dyd ud af altid at dokumentere vores arbejde, så du sort på hvidt kan se, hvordan installationerne er udført. Gennemsigtighed er nemlig vigtigt for os. Også i tilbudsgivningen. 

Gennemsigtige tilbud

Hvis vi som fagmænd skal komme med ét godt råd til dig, der står overfor en el-opgave, så indebærer det tilbuddet du får fra elektrikeren. Du skal altid læse tilbuddet godt igennem og være sikker på, hvad det beskriver. For hvad betaler du egentligt for, når elektrikeren er på opgaven? Og hvad er inkluderet i prisen? Vi udspecificerer altid vores tilbud helt ned i detaljen, så du ved, hvilke forbehold vi tager, og hvad du kan forvente. Det skaber en gennemsigtig proces og tryghed hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig?

Er det KAK El Service ApS, der skal hjælpe dig sikkert i mål med din næste el-opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på tlf.: 2266 6054, så vender vi hurtigt retur. Vi deler også gerne ud af vores gode råd og vejledning, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om et kommende projekt.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre!

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KAK El Service ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Alexander Dittlau Strarup Partner
22 66 ** **
[email protected]***.dk
KAK El Service ApS Ålbrosvinget 11 2730 Herlev
CVR: 40851305
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du KAK El Service ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu