KAK El Service ApS

– Din kvalitetsbevidste elektriker!

Med mere end 30 års erfaring i branchen rykker KAK El Service ApS ud på el-opgaver store som små på det meste af Sjælland. Fra vores kontor i Herlev kører vores kompetente team ud til både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger, der ønsker at få sat strøm til deres renoveringsprojekter – og vi er også klar til at hjælpe dig!

Kontakt os, hvis du ønsker professionel hjælp til: 

  • Renovering af el-installationer
  • El til nybyg
  • Udskiftning af kontakter
  • Større el-entrepriser
  • Kontorbelysning

KAK El Service ApS kan også være din faste samarbejdspartner, der servicerer og løbende tjekker de nuværende el-installationer boligforeningen har. Ligesom at vi også hjælper med el-eftersynet.

Kvalitet er vores kendetegn

Vi mener det, når vi siger, at kvalitet ikke er noget, vi går på kompromis med. Vi prioriterer at have kvaliteten med hele vejen, også når det skal gå stærkt. For når du har med el-arbejde at gøre er det uhyre vigtigt, at installationerne udføres med stor faglighed. Det kræver kompetencer og professionelt håndelag, som alle vores medarbejdere besidder. Du kan derfor roligt overlade dit el-projekt til KAK El Service ApS.

Fokus på test og dokumentation

For at sikre vores høje kvalitet er det en fast del af processen, at vi tester resultaterne, så vi er helt sikre på, at alt spiller inden vi afslutter en opgave. Samtidig gør vi en dyd ud af altid at dokumentere vores arbejde, så du sort på hvidt kan se, hvordan installationerne er udført. Gennemsigtighed er nemlig vigtigt for os. Også i tilbudsgivningen. 

Gennemsigtige tilbud

Hvis vi som fagmænd skal komme med ét godt råd til dig, der står overfor en el-opgave, så indebærer det tilbuddet du får fra elektrikeren. Du skal altid læse tilbuddet godt igennem og være sikker på, hvad det beskriver. For hvad betaler du egentligt for, når elektrikeren er på opgaven? Og hvad er inkluderet i prisen? Vi udspecificerer altid vores tilbud helt ned i detaljen, så du ved, hvilke forbehold vi tager, og hvad du kan forvente. Det skaber en gennemsigtig proces og tryghed hos vores kunder.

Skal vi også hjælpe dig?

Er det KAK El Service ApS, der skal hjælpe dig sikkert i mål med din næste el-opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på tlf.: 2266 6054, så vender vi hurtigt retur. Vi deler også gerne ud af vores gode råd og vejledning, hvis du ønsker en uforpligtende dialog om et kommende projekt.

Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre!

Læs mere

Kontakt os her

Alexander Dittlau Strarup Partner
22 66 ** ** Vis nummer
22 66 60 54

KAK El Service ApS

Hvedemarken 10

3520 Farum

CVR: 40851305

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KAK El Service ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udbedring af el-rapport 2720 Vanløse
2 uger siden
Udskiftning af el-tavle 2100 København Ø
2 uger siden
Etablering af stikkontakt 2300 København S
1 måneder siden
Udbedring af el-installationer 2700 Brønshøj
1 måneder siden
Fræsning af el m.m. 2300 København S
1 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
17 anmeldelser
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Kvalitetsarbejde, god kundeservice/ kundeinfo, rimelig pris Torben Eriksen

Torben E., 13 maj 2024

Fantastisk god service. Meget professionelt og fornuftig pris.

Birgit S., 02 maj 2024

Meget løsningsorienteret og fint resultat, kan anbefales

Christian S., 29 apr. 2024

Super behagelige og dygtige håndværkere fra KAK El. Desværre var der en del problemer med levering, der betød at tidsplanerne ikke holdt og projektet blev udskudt af flere omgange. Desuden var ...
Super behagelige og dygtige håndværkere fra KAK El. Desværre var der en del problemer med levering, der betød at tidsplanerne ikke holdt og projektet blev udskudt af flere omgange. Desuden var leveret udstyr beskadiget. Opgaven er løst, men processen var noget længere og mere besværlig end forventet.
Læs mere

Anne-Line R., 11 mar. 2022

Elektrikeren var professionel og kompetent. Han havde også kontakt til en god brolægger (det havde jeg ikke tænkt på), så kablet blev gravet ned og jorden lagt fint på igen. En god oplevelse!

Lars F., 16 okt. 2020

Kak el er super professionel. Vil helt sikkert bruge ham igen, hvis jeg får behov for el arbejde.

Nina S., 17 jul. 2020

Det fakturerer mere som aftalt, vi skal betale extra timer fordi de har ikke sat en dåse korrekt, jeg vil ikke anbefale dem.

., 27 maj 2020

Kak el var super dygtige, flittige og pålidelige - ville klart anbefale dem til andre.

Peter T., 13 mar. 2020

Hurtigt nemt, prof. super tilfreds

Dan M., 28 jan. 2020

KAK El leverede en fremragende service - veludført arbejde, effektiv og klar kommunikation, god rådgivning og alt i alt bare behagelige at have med at gøre. Næste gang der skal laves noget, så ringer til KAK El igen.

Niels M., 03 jan. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KAK El Service ApS

Send en forespørgsel til KAK El Service ApS