Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen er det oplagte valg til dig, der søger en erfaren elektriker på Sjælland. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, der sikrer dig en sikker el-løsning i høj kvalitet. Vi har naturligvis autorisationen i hus, så uagtet om du har et lille eller stort el-projekt i sigte, kan vi hjælpe dig trygt i mål. Uagtet typen af projekt, du har brug for hjælp til, har vi øje for dine ønsker og behov. Vi gør os umage for, at du får lige det resultat du drømmer om. Vi har en professionel og sikker tilgang, og sikrer dig høj kvalitet.  

Poul Sejr Nielsen tilbyder alle former for el-løsninger, herunder:  

 • Fejlfinding 
 • Montering af solceller
 • Installation af ladestander
 • Ophæng af lamper
 • Installation af nye kabler 
 • Udskiftning af gamle elkabler
 • Energioptimering og LED-belysning 
 • Termografering af elinstallationer
 • Intelligent hjem med smarte elinstallationer
 • Varmepumper
 • Ventilation
 • El-tavler og HPFI-relæ

Vi har 40 elektrikere og flere lærlinge ansat, alle klar til at løfte dit elarbejde for dig.

Vi sætter en ære i alt arbejde, vi udfører

Hos Poul Sejr Nielsen sætter vi en ære i vores arbejde. Vi er stolte af vores fag og brænder for de gode løsninger, som vi mener, man bedst opnår gennem et stærkt samarbejde. Vi tager os derfor tiden til at lytte til dig og vejlede dig til den mest optimale løsning. Hertil sørger vi for at holde den gode dialog fra start til slut, så vi er på samme side ift. løsningen, vi arbejder mod. Kvalitet og professionalisme er kerneværdier hos Poul Sejr Nielsen – og det vil du helt sikkert mærke, når du lader os stå for dit el-arbejde. 

At tage uddannelse alvorligt er et samfundsansvar

Uddannelse af lærlinge og medarbejdere er helt essentiel for virksomheden og branchen på kort og lang sigt, og vi vil gerne gå forrest i den personlige bæredygtighed - til gavn for både den enkelte, virksomheden og branchen som helhed.

Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, som vi tilbyder et udvidet uddannelsesprogram i vores PSN-akademi. Vi har fokus på ordentlighed og diversitet i vores rekruttering og i Poul Sejr Nielsen som helhed, hvor vi har en klar målsætning om at tilbyde lærepladser på lige fod - uanset etnicitet, køn eller baggrund.

Udover vores udvidede lærlingeforløb, tager vi løbende praktikanter ind fra både folkeskolen, erhvervsuddannelser og jobcentre for at åbne dørene til en spændende branche og måske til Poul Sejr Nielsen.

Visionen er at være din fortrukne elektriker

Vores vision er at være kundernes fortrukne elektriker. Derfor prioriterer vi højt at sikre alle kunder en kvalitetsrig og bæredygtig el-løsning, som imødekommer den enkeltes ønsker og behov. Vi går højt op i god kundepleje og bestræber os på, at alle kunder ser os som professionelle, pålidelige fagfolk. Vi kommer til tiden, holder vores aftaler og leverer upåklagelige el-løsninger.

Poul Sejr Nielsen: Din fortrukne samarbejdspartner indenfor elarbejde

Har du brug for professionel hjælp til dit el-arbejde, kan Poul Sejr Nielsen hjælpe. Vi står klar til at tage godt hånd om dit projekt og sikrer dig lige den løsning, du drømmer om. Du kan kontakte os enten via kontaktknapperne her på siden eller via telefon på 45 81 55 77. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Læs mere

Kontakt os her

Mikkel Gulbæk
Mikkel Gulbæk Direktør
45 81 ** ** Vis nummer
45 81 55 77

Poul Sejr Nielsen ApS

Klintehøj Vænge 7

3460 Birkerød

CVR: 33948476

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Poul Sejr Nielsen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Renovering af EL i lejlighed 2200 København N
3 dage siden
El - Installationer i forbindelse med renovering 4654 Faxe Ladeplads
5 dage siden
El-arbejde i hus 3050 Humlebæk
2 uger siden
Installation af diverse EL opgaver 2400 København NV
2 uger siden
El arbejde i lejlighed 2600 Glostrup
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
59 anmeldelser
google.com 56 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 3 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det startet godt med tilbud og aftale, men det to lidt tid at komme retur, og lave det rigtigt 2 gang, men så er det også iorden, dog mangler vi stadigvæk vores håndtag til at lukke vandet. ?

Tonny Jørgensen, 19 maj 2024

Hurtigt veludført fjernvarme installation, god kommunikation og god service

Peter Poulsen, 19 apr. 2024

PSN El har lavet en mellemstor renovering af vores oprindelige 60-er hus installationer, til moderne elinstallationer. Vi er yderst tilfredse med resultatet og samarbejdet! Det gør vi gerne igen.

Jesper Tønnesen, 19 mar. 2024

Min mor havde et stort problem med fyret. Kundeservice var i top og de fyrer som kom var hjælpsomme, rare og fiksede problemet med det samme. Virkelig god service! Man kan regne med et firma som har været der i mange, mange år.

Linda Keohane, 19 feb. 2024

Vi har fået installeret fjernvarme i dag, og det har de gjort til UG de to som var her, har udført et meget flot stykke arbejde, 👍dem kan i godt være stolte af. Vi meget tilfredse 😀

Jan Larsen, 19 jan. 2024

Fin udførsel af selve opgaven, dog er vores loftlem mere beskadiget efter de har brugt den. Det skyldes formegentlig at de ikke har været opmærksom på at den bandt og at man derfor ikke bare kan hive den ned.

Kimmi J., 11 jan. 2024

Super god service - de var hurtigt på pletten i forbindelse med et akut problem og kom tilbage flere gange for at sikre sig at rørene holdt tæt

Camilla Bruun Manscher, 19 nov. 2023

Super service

william sølvmose, 19 okt. 2023

En ven i nøden. Nu har jeg brugt PSN i flere omgange til el, VVS og varme. De er yderst pålidelige, kommer som aftalt, laver det aftalte plus lidt ekstra, hvis der var noget man havde overset, og...
En ven i nøden. Nu har jeg brugt PSN i flere omgange til el, VVS og varme. De er yderst pålidelige, kommer som aftalt, laver det aftalte plus lidt ekstra, hvis der var noget man havde overset, og til fornuftig pris. Min seneste erfari g med dem, var særdeles positiv, da de rykkede ud på få timer, da vi var blevet brændt af med en installation af en vaskemaskine, af en forhandler, så lykkedes det at få PSN ud med få timers varsel, hvilket var vigtigt da vi var på vej på ferie, og der var nogle andre der skulle bruge vores hus imens. Så kun store roser herfra.
Læs mere

Nikolaj Drumm, 19 aug. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Poul Sejr Nielsen ApS

Send en forespørgsel til Poul Sejr Nielsen ApS