Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud på dørtelefonanlæg

Spar tid ved at sende din dørtelefonsopgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du gratis tre helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige leverandører af dørtelefoner i dit lokalområde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Leverandører i hele landet
Se hvor enkelt det er
Dørtelefon

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

En dørtelefon giver øget tryghed

Ligegyldigt om du bor i en etageejendom eller i eget hus, er en dørtelefon med til at øge trygheden – den er nemlig din adgangskontrol, så du ikke får uventede gæster. Dørtelefonen gør det muligt at finde ud af, hvem der står ved døren, og vælger du en dørtelefon med indbygget videokamera, kan du tilmed også se, hvem det er, som gerne vil lukkes ind.

Trådløs dørtelefon med video og alarm

Teknologien i dørtelefoner er blevet væsentlig mere avanceret. Udover tilføjelsen af video er dørtelefonanlæggene blevet trådløse, så der ikke skal trækkes nær så mange kabler, som der skulle i gamle dage. Det gør det både meget billigere og nemmere at sætte dørtelefonanlæg op.

Samtidig kan de mest avancerede dørtelefoner kobles op til internettet, så det også er muligt at finde ud af, hvem der gerne vil besøge dig, når du ikke er hjemme. I en etageejendom betyder denne mulighed også, at I kan sætte et vagtselskab til at betjene dørtelefonen efter normal sengetid, ligesom der kan indbygges overfaldsalarm og akutkald som en del af dørtelefonanlægget.

Dørtelefoner i etageejendomme

Dørtelefoner er nok mest udbredte i etageejendomme. Her giver de mulighed for, at I kan låse døren i opgangen, så folk skal have et ærinde hos en af beboerne, for at de kan blive lukket ind. Det øger trygheden i opgangen og sikrer jer mod uønskede overnattende, indbrud og hærværk i trappeopgangen.

De fleste dørtelefonanlæg til etageejendomme sælges med en serviceordning, der sikrer, at dørtelefonen hurtigt bliver repareret, hvis den går i stykker. Oftest følger der også mulighed for tilslutning til en alarmcentral og andre serviceydelser med. I dag kan der også installeres indbygget telefoni i løsningen, så I kan tale gratis sammen internt mellem lejlighederne og modtage opkald udefra på dørtelefonen i lejligheden.

Fra 3byggetilbud.dk til et succesrigt dørtelefon-projekt

Tilbage i 2023 besluttede boligforeningen AB Søjlegården sig for, at de gamle dørtelefoner i ejendommen skulle skiftes ud. Men at vælge den rette håndværker kan være lidt af en udfordring. Derfor valgte foreningen at bruge 3byggetilbud.dk – som de har gjort flere gange før.

Klik på knappen herunder, og læs om foreningens dørtelefon-projekt for at få en ide om, hvad I kan forvente, når I bruger en af 3byggetilbud.dks tilknyttede håndværkere til at varetaget arbejdet for jer.

Dørtelefoner til parcelhuset

Muligheden for at koble dørtelefonen til internettet har gjort det interessant at få sat dørtelefoner på hoveddøren af parcelhuset. Denne type dørtelefon sælges som avancerede ringeklokker og har indbygget videokamera og mulighed for, at du kan tale med dem, som ringer på og låse døren op – også selvom du ikke er hjemme.

Derved bliver det muligt for dig at se og tale med dem, som ringer på via din smartphone. På den måde har du eksempelvis mulighed for at lukke håndværkere ind, så du slipper for at tage fri eller låne dem en nøgle. Løsningen fås også, så den kan tilknyttes et alarmanlæg, så du på den måde får besked ved indbrud.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Få altid mindst 3 tilbud på nye dørtelefoner

Uanset om I skal have nye dørtelefoner i boligforeningen, eller du kunne tænke dig at få sat en af de smarte dørtelefoner på dit hus, kan det betale sig at afsøge markedet og tale med flere forskellige leverandører af dørtelefoner, før der bliver taget en beslutning om, hvilket system der skal vælges.

Som minimum bør I kontakte 3 forskellige firmaer, som tilbyder dørtelefonanlæg for at få en pris på opgaven. Her er der flere forskellige muligheder. Enten kan du tage fat i en af de firmaer, der har specialiseret sig i dørtelefoner eller høre den lokale elektriker, om det er noget de kan tilbyde.

Det kan dog give en del forgæves opkald. Vil du gerne slippe for det, kan du i stedet anvende vores tilbudstjeneste. Her skal du blot beskrive opgaven, angive dine kontaktoplysninger og eventuelt vedhæfte en tegning af ejendommen, der skal opsættes dørtelefoner i.

Så snart du har indsendt opgaven, tager vores ekspertteam fat i de dørtelefonleverandører, vi samarbejder med i nærheden af dig. Vi har et et fast netværk af samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med over hele landet. På grund af vores kendskab til de enkelte firmaer, og de anmeldelser andre brugere har givet firmaerne, udpeger vi de bedste kandidater til jeres opgave. De kontakter jer så efterfølgende for at høre mere om opgaven. Tit kommer de også ud for at se på opgaven, før de sender et tilbud.

Derved er du sikker på, at du kun få nogle af de bedste firmaer til at give tilbud på jeres dørtelefonanlæg, og du får samtidig et sammenligningsgrundlag, så du er sikret konkurrencedygtige priser. Det er en sikkerhed, du ikke have haft, hvis du selv havde brugt tid på at kontakte firmaerne.

Dørtelefoner i ejerforeningen

Er du medlem af bestyrelsen i en ejerforening, hvor I gerne vil opsætte dørtelefoner, skal I være opmærksomme på, at alle medlemmer i ejerforeningen skal være enige om opsætningen af dørtelefonanlægget. Ellers kan det ende som et årelangt tovtrækkeri mellem en eller flere stædige ejere, der ikke vil have dørtelefoner og derfor forsøger at spænde ben for opsætningen.

Hvordan I sikrer jer den mest gnidningsløse indførelse af dørtelefoner i ejerforeningen, kan du læse mere om i denne artikel om dørtelefoner i ejerforeninger.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Dørtelefon baggrund

Eksempler på dørtelefonopgaver, vi giver tilbud på:

 • Etablering af dørtelefonanlæg til en boligforening på 5 lejligheder
 • Udskiftning af dørtelefon til en med video
 • Vi ønsker udskiftning af dørtelefonanlæg i 40 boliger til nye uden video hos vores andelsboligforening
 • Installation af dørtelefon fra 1. sal til hoveddør
 • Vi skal have installeret modtagertelefoner i 72 lejemål
 • Installation af dørtelefoner i stueplan, 1. og 2. sal i ejerlejlighed
 • Opsætning af GSM dørtelefoni i en opgang og 6 lejligheder”