→ Dørtelefonanlæg - Indhent 3 uforpligtende tilbud

Modtag 3 gratis tilbud på jeres dørtelefon

Et dørtelefonanlæg skaber sikkerhed og tryghed – få 3 gratis tilbud nu.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Installatører i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så enkelt er det at indhente tilbud på dørtelefoner

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se mere om dørtelefonanlæg

En dørtelefon giver øget tryghed

Ligegyldigt om du bor i en etageejendom eller i eget hus, er en dørtelefon med til at øge trygheden. Dørtelefonen gør det muligt at finde ud af, hvem der står ved døren og vælger du en dørtelefon med indbygget videokamera, kan du tilmed se, hvem det er, som gerne vil lukkes ind.

Trådløs dørtelefon med video og alarm

Teknologien i dørtelefoner er blevet væsentlig mere avanceret. Udover tilføjelsen af video er dørtelefonanlæggene blevet trådløse, så der ikke skal trækkes nær så mange kabler, som der skulle i gamle dage. Det gør det meget billigere og nemmere at sætte dørtelefonanlæg op.

Samtidig kan de mest avancerede dørtelefoner kobles op til internettet, så det også er muligt at finde ud af, hvem der gerne vil besøge dig, når du ikke er hjemme. I en etageejendom betyder denne mulighed også, at I kan sætte et vagtselskab til at betjene dørtelefonen efter normal sengetid, ligesom der kan indbygges overfaldsalarm og akutkald som en del af dørtelefonanlægget.

Dørtelefoner i etageejendomme

Dørtelefoner er nok mest udbredte i etageejendomme. Her giver de mulighed for, at I kan låse døren i opgaven, så folk skal have et ærinde hos en af beboerne, for at de kan blive lukket ind. Det øger trygheden i opgangen og sikrer jer mod uønskede overnattende og hærværk i trappeopgangen.

De fleste dørtelefonanlæg til etageejendomme sælges med en serviceordning, der sikrer, at dørtelefonen hurtigt bliver repareret, hvis den går i stykker. Oftest følger der også mulighed for tilslutning til en alarmcentral og andre serviceydelser med, lige som der tit er indbygget telefoni i løsningen. Så kan I tale gratis sammen internt mellem lejlighederne og modtage opkald udefra på dørtelefonen i lejligheden.

Endelig er det muligt at få finansieret dørtelefonanlægget som en del af pakkeløsningen. Derved indgår finansieringen som en del af det månedlige abonnement, I betaler for serviceordning og eventuelt tilslutning til alarmcentral m.v. Oftest vil det dog være billigere for jer, at få finansieret anskaffelsen af dørtelefonerne på anden vis.

Dørtelefoner i ejerforeningen
Er du medlem af bestyrelsen i en ejerforening, hvor I gerne vil opsætte dørtelefoner, skal I være opmærksom på, at alle medlemmer i ejerforeningen skal være enige om opsætningen af dørtelefonanlægget. Ellers kan det ende som et årelangt tovtrækkeri mellem en eller flere stædige ejere, der ikke vil have dørtelefoner og derfor forsøger at ben for opsætningen.

Hvordan I sikrer jer den mest gnidningsløse indførelse af dørtelefoner i ejerforeningen,  kan du læse mere om i denne artikel om dørtelefoner i ejerforeninger.

Dørtelefoner til parcelhuset

Muligheden for at koble dørtelefonen til internettet har gjort det interessant, at få sat dørtelefoner på hoveddøren af dit huset. Denne type dørtelefon sælges som avancerede ringeklokker og har indbygget videokamera og mulighed for, at du kan tale med dem, som ringer på og låse døren op.

Derved bliver det muligt for dig, at se og tale med dem som ringer på via din smartphone, når du ikke er hjemme. Samtidig får du har mulighed for at lukke håndværkere ind, så du slipper for at tage fri eller låne dem en nøgle. Løsningen fås også, så den kan tilknyttes et alarmanlæg, så du på den måde både kan betjene dørklokken derhjemme og får besked ved indbrud.

Du kan selv sætte denne slags dørtelefoner op. Det kræver dog, at du kan finde ud af at koble dem på hjemmets trådløse netværk, ligesom de skal monteres korrekt på hoveddøren.

Få altid mindst 3 tilbud på nye dørtelefoner

Uanset om I skal have nye dørtelefoner i boligforeningen, eller du kunne tænke dig at få sat en af de smarte dørtelefoner i dit hus, kan det betale sig at afsøge markedet og tale med flere forskellige leverandører af dørtelefoner, før der bliver taget en beslutning om, hvilket system der skal vælges.

Som minimum bør I tage fat i 3 forskellige firmaer, som tilbyder dørtelefonanlæg, for at få en pris på opgaven. Her er der flere forskellige muligheder. Enten kan du tage fat i en af de firmaer, der har specialiseret sig i dørtelefoner eller høre den lokale elektriker, om det er noget de kan tilbyde.

Det kan give en del forgæves opkald. Vil du gerne slippe for det, kan du i stedet anvende tilbudstjenesten her på siden. Her skal du blot beskrive opgaven, angive dine kontaktoplysninger og eventuelt vedhæfte en tegning af ejendommen, der skal opsættes dørtelefoner i.

Så snart du har indsendt opgaven, tager vores ekspertteam fat i de dørtelefonleverandører vi samarbejder i nærheden af dig. Vi har et et fast netværk af samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med over hele landet.

På grund af vores kendskab til de enkelte firmaer, og de anmeldelser andre brugere har givet firmaerne, udpeger vi de bedste kandidater til jeres opgave. De kontakter jer så efterfølgende, for at høre mere om opgaven. Tit kommer de også ud for at se på opgaven, før de sender et tilbud.

Derved er du sikker på, at du kun få nogle af de bedste firmaer til at give tilbud på jeres dørtelefonanlæg. Det er en sikkerhed, du ikke have haft, hvis du selv havde brugt tid på at kontakte firmaerne.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud