Jonas Træ & Anlæg IVS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Jonas Træ & Anlæg IVS

Jonas Træ & Anlæg

- Lad os klare dit havearbejde!

Siden foråret 2017 har vi hos Jonas Træ & Anlæg serviceret store dele af Midtjylland med alt fra haveservice til træfældning og belægning. Vi udfører alle former for anlægsopgaver, store som små, hvad enten du er privatkunde, en boligforening eller erhvervsejendom, så står Jonas Træ & Anlæg til rådighed.

Hos Jonas Træ & Anlæg tilbyder vi:
  • Nyanlæg
  • Træterrasser
  • Belægningsarbejde
  • Haveservice
  • Plantning af træer og buske
  • Træfældning
  • Stubfræsning

Vi tager hånd om haven – og vi gør det til tiden

Hos Jonas Træ & Anlæg er det absolut vigtigste for os, at vi er til at regne med. Uanset om vi aftaler udførelse af en opgave dagen efter eller flere måneder senere, så kan I stole på os. Hos Jonas Træ & Anlæg overholder vi nemlig altid vores aftaler og så er vi færdige til den aftalte tid. Vi mener nemlig, at det er ganske almindelig god skik at holde, hvad man lover. Og det er vi helt overbeviste om betaler sig på den lange bane.

Kvalitet af højeste kaliber koster ikke ekstra

Det er én ting, som vi hos Jonas Træ & Anlæg aldrig går ned på – og det er kvalitet. Det gælder alt fra kvaliteten af materialer til udførelse og oprydning. Alting skal laves efter bogen. Vores tommelfingerregel er, at vi ikke forlader en opgave før både I og vi er tilfredse med slutproduktet. På den måde sikrer vi nemlig, at løsningen altid lever op til forventningerne, hvilket er det vigtigste.

Har I brug for en ansvarsbevidst anlægsgartner, der altid overholder en aftale og leverer holdbare løsninger af tårnhøj kvalitet? Så ring til Jonas Træ & Anlæg på tlf: 20 14 25 13 eller klik på kontakt-knappen øverst.
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Jonas Træ & Anlæg IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Jonas K. Andersen Indehaver
20 14 ** **
[email protected]***.dk
Jonas Træ & Anlæg IVS Haunstrupvej 10 7480 Vildbjerg
CVR: 39123762
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Jonas Træ & Anlæg IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu