Ingeniørberegning ApS

Komplekse beregninger til din innovative løsning!

Hos Ingeniørberegning ApS er det kunsten at udføre ingeniørberegninger til punkt og prikke, som er vores fokus. Vores virksomhed består af indehaver Adam, som er uddannet ingeniør og har mere end 15 års erfaring i branchen, samt Kenneth, der står for tilbudsgivningen. Kenneth er uddannet bygningskonstruktør og har et kyndigt øje inden for alt i byggebranchen.

Stor faglig viden er kendetegnet hos Ingeniørberegning ApS. Vi kan udføre alle opgaver inden for ingeniørfaget, men specialiserer os især inden for:

  • Statistiske beregninger til nedrivning af bærende vægge
  • Ingeniørberegninger til tilbygninger

Kvalitetssikring i fokus

Hos Ingeniørberegning ApS lægger vi stor vægt på kvalitetssikring af vores beregninger. Vi værner om vores beregninger og forstår vigtigheden i at sikre, at de er udført helt efter bogen. Korrekte og detaljerede ingeniørberegninger er nemlig fundamentet for et vellykket og succesfuldt renoveringsprojekt – og med Ingeniørberegning ApS sikrer vi dig dét og derfor en langt lettere renoveringsproces i fremtiden.

Tæt dialog og transparente priser

Når du vælger Ingeniørberegning ApS til at udføre dine beregninger, kan du være sikker på at du får at gøre med en samarbejdspartner, som går op i dig som kunde. Vi prioriterer at føre dialogen tæt sammen med vores kunder, så vi i fællesskab kan nå frem til den optimale løsning, som tilgodeser både behov og budget.

Hos Ingeniørberegning ApS tager vi os tid til at lytte til dine behov og spørgsmål for at kunne præsentere dig for gennemsigtige priser og løsningsforslag, som er skræddersyet til dine krav. Vores fokus er at gøre processen så transparent og forståelig som mulig, så du føler dig tryg og velinformeret hele vejen igennem.

Kontakt os for en skræddersyet løsning 

Ønsker du professionelle ingeniørberegninger, der sikrer at du kommer godt i mål med dit fremtidige renoveringsprojekt? Så tøv ikke med at kontakte Ingeniørberegning ApS for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis du trykker på kontaktknapperne her på siden eller kontakter os på 5026 6002. Vi ser frem til at skabe værdifulde løsninger sammen med dig!

Læs mere

Kontakt os her

Kenneth K Partner
31 63 ** ** Vis nummer
31 63 60 02

Ingeniørberegning ApS

Københavnsvej 19b

4000 Roskilde

CVR: 44536021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ingeniørberegning ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Statiske bregninger til kvist 2700 Brønshøj
1 uge siden
Statiske Beregninger 6000 Kolding
1 uge siden
Tegninger og beregninger til sokkel 9492 Blokhus
2 uger siden
Statiske beregninger til nedrivning af vægge 8700 Horsens
2 uger siden
Statiske beregninger ifm. nybyg 2770 Kastrup
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
1 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Adam er super dygtig til sit arbejde, virker seriøs og pålidelig, man skal ikke vente længe før man har modtaget noget fra Adam. Han er hurtigt og effektiv. Mange tak herfra

Lennert Hillersdal, 08 mar. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Ingeniørberegning ApS

Send en forespørgsel til Ingeniørberegning ApS