Holm Håndværk

Holm Håndværk varetager alle former for tømrerarbejde. Tag, terrasser, vinduer, totalrenoveringer og meget mere. Firmaet er beliggende i Randers og kører i hele Østjylland. Ring for et godt tilbud på kvalitetshåndværk.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Holm Håndværk

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Holm Håndværk

- Knaldhamrende godt håndværk

Efter mange års erfaring i branchen startede jeg, Daniel Holm, min egen tømrervirksomhed i begyndelsen af 2018. Siden da har Holm Håndværk udført kvalitetsarbejde i hele Østjylland, hvor jeg hjælper både private, erhverv og foreninger godt i mål med deres bygge- eller renoveringsdrømme. Ambitionen om solidt håndværk og gode kunderelationer drev mig mod livet som selvstændig, og det ses tydeligt i det arbejde, jeg udfører.

Grundighed er en selvfølge

Hos Holm Håndværk er grundigt arbejde, kvalitetsmaterialer og holdbare resultater en selvfølge. Jeg brænder for mit fag og sætter en stor ære i faglig ekspertise. Derfor er du altid garanteret hæderlige tømrerløsninger, hvad end din opgave er lille eller stor.

Holm Håndværk kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Tagentrepriser
  • Totalrenoveringer
  • Terrasser
  • Døre og vinduer
  • Loft, vægge og gulv
  • Tilbygninger
  • Sommerhuse (nybyg og renovering)
  • Gode råd og vejledning

Holm Håndværk er et døgnåbent tømrerfirma, som også rykker ud på hasteopgaver. Søger du et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt, så tryk på kontakt-knappen her på siden eller ring direkte på tlf.: 2713 8981. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Holm Håndværk for et uforpligtende tilbud

Her finder du Holm Håndværk

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Holm Håndværk

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?