HCC VEJ & PARK ApS

HCC Vej & Park er eksperter i større entreprenøropgaver og kan hjælpe dig med belægningsarbejde, vejchikaner, omfangsdræn, snerydning og grundvandssænkning. Ring til os i dag, så er du allerede halvvejs med opgaven.


Læs mere

Send en forespørgsel direkte til HCC VEJ & PARK ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

HCC VEJ & PARK

- Alt i større anlægsopgaver

HCC Vej & Park er en familiedrevet virksomhed, og HCC står for Henriette, Christioffer og Christian. Vi er meget ærekære omkring vores arbejde. Det betyder for dig som kunde, at du altid får et ærligt svar og en solid rådgivning. Vi går nemlig op i den kvalitet og service, vi leverer. 

Større anlægs- og entreprenøropgaver

Vi udfører alt inden for anlægsopgaver og er særligt gode til større entreprenøropgaver. Står den kommunale park over for en større anlægsentreprise eller har du kilometervis af hække, der skal klippes, så er er vi firmaet du skal have fat i. Vi kører på hele Midt- og Nordsjælland og udfører arbejde for både erhverv, private boligejere, offentlige institutioner samt boligforeninger. 

HCC Vej & Park kan hjælpe dig med:

  • Belægningsarbejde (5 års garanti)
  • Græsslåning, hækklipning og andre anlægsopgaver
  • Omfangsdræn til vådområder
  • Grundvandssænkning
  • Etablering af vejchikaner
  • Snerydning

Vores service gælder året rundt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis de grønne arealer skal vedligeholdes eller du går rundt med drømme om en ny have.

Alt fra vejbomme til omfangsdræn

Hos HCC Vej & Park er vi også specialister i vejbomme og vejchikaner til for eksempel terrorsikring. Vi har tidligere hjulpet både erhverv og offentlige insititutioner med automatiske vejpullerter og store plantekummer, der bliver monteret fast til jorden. Derudover kan vi også hjælpe dig med omfangsdræn, så græsplænen i parken ikke har et konstant vandspejl liggende. 

Vi står klar til at hjælpe og ingen opgave er for stor – tværtimod. Ligegyldigt størrelsen på dit kommende projekt får du altid en professionel service og solide resultater, hos HCC Vej & Park. Ring til os i dag på tlf.: 7620 0200 eller brug kontakt knapperne her på siden. 

Kontakt HCC VEJ & PARK ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du HCC VEJ & PARK ApS

Hovedkontor
Afdeling

Sådan anmelder kunderne HCC VEJ & PARK ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?