MW Gulvteknik ApS

- Din mand på gulvet

MW Gulvteknik ApS har base i Viby Sjælland, og er garant for alverdens gulvløsninger af højeste kvalitet. Vi hjælper både private kunder, virksomheder og boligforeninger med alt inden for gulve – stort som småt.

Eksempler på opgaver:

  • Gulvafslibning 
  • Sildebensparket
  • Fugtmåling af gulve
  • Undergulve
  • Overfladebehandling

Specialister i sildebensparket

Hos MW Gulvteknik ApS tør vi godt kalde os specialister inden for sildebensparketgulve – og det gælder både salg, lægning, renovering og reparation. Vi er hele tiden opdateret med alle de nyeste teknikker og materialer inden for sildebensparketgulve. Det smukke og herskabelige sildebensparket pryder ethvert hus eller lejlighed – og hos os er du garanteret en god og konkurrencedygtig pris på de eksklusive gulve.

Skræddersyede tilbud og løsninger

Vi sætter en ære i at skræddersy både vores tilbud og løsninger ud fra kundens individuelle ønsker og behov. Vi går ligeledes meget op i, at kunden har den samme kontaktperson gennem hele forløbet. På den måde opnår vi den bedste og mest personlige kundeoplevelse, hvor der er en gensidig forståelse for opgaven.

Indhent et uforpligtende tilbud 

Drømmer du om et smukt sildebensparketgulv i stuen? Eller trænger trægulvet blot til en overfladebehandling? Så tøv ikke med at ringe til os på telefonnummer: 22 18 38 38 eller trykke på kontaktknapperne her på siden, så udarbejder vi et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Læs mere

Kontakt os her

Bjørn Juul Daglig leder
22 67 ** ** Vis nummer
22 67 38 38

MW Gulvteknik ApS

Markvangen 14

4130 Viby Sjælland

CVR: 31587786

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MW Gulvteknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Lægning af sildebensparketgulv 6710 Esbjerg
2 uger siden
Lægning af sildebensparketgulv 2670 Greve
3 uger siden
Lægning af sildebensgulv 2670 Greve
1 måneder siden
Lægning af sildebensparket 2100 København Ø
1 måneder siden
Udskiftning af gulve 3660 Stenløse
1 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
36 anmeldelser
google.com 4 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 31 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 1 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God og venlig kontakt både i forbindelse med tilbudsgivelse, ved spørgsmål i processen og efterfølgende.
Vi startede ud med flere tilbud på et helt nyt massivt sildebensgulv, men endte af øko...

God og venlig kontakt både i forbindelse med tilbudsgivelse, ved spørgsmål i processen og efterfølgende.
Vi startede ud med flere tilbud på et helt nyt massivt sildebensgulv, men endte af økonomiske årsager ud med at lægge det massive sildebensparket selv, og så hjalp MW Gulvteknik med efterbehandlingen. De overholdte alle aftaler og hjalp os i processen bl.a. med kontakt til repræsentant fra Rubio der kom ud med farveprøver.
En klar anbefaling herfra.

Læs mere

Kasper Møller Meier Andersen, 15 apr. 2024

Min “faste” gulvmand var gået på pension og jeg skulle nu ud og finde et ligeså godt alternativ.
Min bekymring for, om hvorvidt dette var muligt, blev gjort til skamme.
Jeg er meget tilfreds...

Min “faste” gulvmand var gået på pension og jeg skulle nu ud og finde et ligeså godt alternativ.
Min bekymring for, om hvorvidt dette var muligt, blev gjort til skamme.
Jeg er meget tilfreds med det flotte arbejde.
Korkgulvet er slebet SÅ flot og den matte lak er så pæn. Arbejdet er lavet på - og til - aftalt tid og pris.
De dygtige svende var venlige og tog fat fra første sekund til de afleverede det flotte resultat - fuldstændig rengjort.
Forløbet har fra start til slut været optimalt for mig.

Jeg ville give denne gode anmeldelse uden belønning fordi jeg mener at flot arbejde og god behandling skal prises.
Min belønning for at skrive en anmeldelse, består til orientering af en rabat næste gang gulvet skal lakeres. Denne rabat er jeg naturligvis taknemmelig og glad for, dog ville jeg selv uden belønning , ringe efter MW gulvteknik Aps ved Bjørn Jul igen.

Læs mere

Gorm Mikkel Skipper Pedersen, 25 mar. 2024

Vi havde brug for et dygtigt gulvfirma til at hjælpe os med 1) at fjerne eksisterende gulve, 2) etablering af nye undergulve og 3) montering af sildebensparket i egetræ
På trods af lidt forsinke...

Vi havde brug for et dygtigt gulvfirma til at hjælpe os med 1) at fjerne eksisterende gulve, 2) etablering af nye undergulve og 3) montering af sildebensparket i egetræ
På trods af lidt forsinkelser i opstarten pga. sygdom mv. oplevede vi at MW Gulvteknik var meget professionelle og løsningsorienteret. Vi fik hurtigt indhentet forsinkelsen, da weekenderne ligeledes blev udnyttet. Bjørn og Michael var super hurtige til at tage action og håndværkerne er enormt dygtige og arbejdsomme.
Som altid i et byggeprojekt, opstod der nye muligheder der ikke var planlagt fra start - Igen var MW Gulvteknik omstillingsparate og imødekomne. Det betød, at vi fik lagt sildebensparket i vores entre selvom dette ikke var med i vores oprindelige plan.

Læs mere

Kresten Larsen, 08 jan. 2024

Vi kontaktede Mw Gulvteknik for ca 6 måneder siden, hvor vi havde en del spørgssmål, hvor Mw Gulvteknik hele tiden har været klar til at svare, hjælpe og vejlede. Efter vores andre håndværke...

Vi kontaktede Mw Gulvteknik for ca 6 måneder siden, hvor vi havde en del spørgssmål, hvor Mw Gulvteknik hele tiden har været klar til at svare, hjælpe og vejlede. Efter vores andre håndværker var blevet færdige, var Mw Gulvteknik rigtig hurtige med at få vores stave hjem, få sat os i kalenderen så vi vidste hvornår de gik i gang. Hver gang vi har haft et spørgssmål har de kunne svare med det sammen og altid med en masse viden bag! En virkelig rar virksomhed at have med at gøre hvor vi har følt os trygge hele vejen igennem processen. Vi skal have mere sildebensparket i vores stue plan inden for kort tid og det er helt sikkert Mw Gulvteknik der får lov til at stå for det igen!

Læs mere

Pelle Bannebjerg, 23 dec. 2023

Det har været en super proff. Oplevelse fra A-Z. Vi fik bedste rådgivning til valg af gulv, og bedste service. Dygtige og kompetence håndværkere . Vi er 100 procent tilfredse også ifht opfølgning og efterfølgende service mht vedligehold osv. bedste anbefalinger herfra .

Berit Bjerre-Poulsen, 21 dec. 2023

Sildeparket af egetræ med naturpæie

Line Manthey, 11 dec. 2023

Helt fra start da vi skulle finde ud af hvilke gulve vi skulle vælge og hvilke der ville passe til vores nye hus følte vi os i trygge hænder. Vi blev præsenteret for gulvtyper, farver og mønst...

Helt fra start da vi skulle finde ud af hvilke gulve vi skulle vælge og hvilke der ville passe til vores nye hus følte vi os i trygge hænder. Vi blev præsenteret for gulvtyper, farver og mønstre så vi igennem kompetent vejledning i deres showroom så følte vi kunne træffe det rette gulvvalg der ikke kun passede til vores men også husets stil.

Inden vi gik igang og fik endelig tilbud kom de også op og så huset så evt. faldgrupper blev afdækket og de kom med løsningsforslag til hvordan vi kunne få det bedste resultat i sidste ende. Den aftalte pris blev overholdt og der har under hele projektet været en god dialog. Dette har givet en klar tryghed og ro under hele det omfattende projekt det jo er at skifte gulv i et helt hus for os.

Da opgaven startede kom de punktligt til rette tid og arbejdet blev udført hurtigt efter aftale. Vi føler at de respekterede vores deadlines og overholdt alle aftaler - hvilket var ret vigtigt for os, da vi fik leveret køkken et par uger efter gulvet blev færdigt.

Vi er kune blevet mødt at positive og løsningsorienterede mennesker fra start til slut og vi står nu tilbage med det smukkeste gulv der løfter hele huset i alle rum. Vi kommer helt sikkert til at anbefale og bruge MW Gulvteknik i fremtiden.

Læs mere

Katharina Beckmann, 06 dec. 2023

MW Gulvteknik arbejder professionelt, deres medarbejdere er dygtige til deres håndværk og resultatet er perfekt. God rådgivning både før og under processen. Håber de med tiden bliver så store, at der bliver råd til en telefondame .

Christian von der Recke-Heisel, 07 okt. 2022

I forbindelse med større om- og tilbygning af vores hus, havde vi MW Gulvteknik til at ligge og behandle gulvet. VI fik lagt knap 200 kvm sildeben i eg fra Alpo Group inkl en trappe, og efterfølg...

I forbindelse med større om- og tilbygning af vores hus, havde vi MW Gulvteknik til at ligge og behandle gulvet. VI fik lagt knap 200 kvm sildeben i eg fra Alpo Group inkl en trappe, og efterfølgende behandlet med Rubio Monocoat.

MW Gulvteknik var super gode til at vide de forskellige muligheder for behandling og til at rådgive om hele processen, og så er håndværket simpelthen bare fantastisk flot.

Læs mere

Christian Falberg Goth, 31 aug. 2022

FANTASTISK flot resultat. Meget lykkelig over mit nye gulv... og sikke grundighed ved montering, slibning og efterbehandling. Absolut intet at sætte en finger på her. Meget imponeret. Og yderst t...

FANTASTISK flot resultat. Meget lykkelig over mit nye gulv... og sikke grundighed ved montering, slibning og efterbehandling. Absolut intet at sætte en finger på her. Meget imponeret. Og yderst tilfreds.

Har fået lagt undergulv, hvor der ovenpå er monteret sildebensgulv – inklusiv slibning, behandling og lak.

Kommunikationen. Den har dog haltet siden aftalen indgået. Når der aftales en tid og dato, så dukkede ingen op – førend langt senere, eller dagen efter. Og pludselig kan man bare ringe, sms og ringe, gentagne gange... uden at komme igennem... Denne del var ikke tilfredsstillende. Og svært at jonglere i, i forhold til øvrige håndværkere og øvrig planlægning.

Trods kommunikationen, så vil jeg KLART anbefale firmaet til andre. Blot man sørger for at have en god portion tålmodighed med i bagagen. Resultatet er der i hvert fald intet i vejen med. Og det er jo det, som det hele i bund og grund handler om... Jeg er meget tilfreds

Læs mere

Martin Schultz, 03 maj 2021

Udlægning af ca. 50 m2 sildebens laminatgulv hvor materialer (gulv og underlag) var bygherreleverance. Ud over lægning af laminat gulvet skulle eksisterende undergulv udluses og pletvis spartles for at udjævne lokale lunker.

Christa Jensen., 15 apr. 2021

Super søde og effektive! Og ikke mindst et super resultat

Fredrik og Emilie ., 14 apr. 2021

Super oplevelse og resultat. Lidt svært at komme i kontakt med mw gulvteknik under forløbet, men ellers alt ok :)

Mia Raahauge, 06 apr. 2021

Smukke gulve, lagt med omhu og effektivitet.
Lidt svære at gå kontakt til i ny og næ, men fint håndværk!
Og generel god kundeservice.

Lene og Erik , 31 mar. 2021

Super tilfreds med smuk egetræsparket.

Søren Nielsen ., 26 mar. 2021

MW Gulvteknik lagde et smukt sildebensparketgulv i vores nye hus og vi er super tilfredse med resultatet. Alle gæster som vi får på besøg nævner meget imponeret det smukke gulv som det første. Stor ros til håndværkerne der lagde det. Kommunikationen i processen var også rigtig god.

Jonas og Madeleine, 16 mar. 2021

Alt i alt en rigtig god oplevelse med MW Gulvteknik. Resultatet blev super flot, aftalerne blev holdt - både mht. tid og økonomi -og rådgivningen op til udførelsen var fin. Af uransaglige årsa...

Alt i alt en rigtig god oplevelse med MW Gulvteknik. Resultatet blev super flot, aftalerne blev holdt - både mht. tid og økonomi -og rådgivningen op til udførelsen var fin. Af uransaglige årsager kom der en farveforskel i lakken da de var færdige, de kontaktede producenten og kom straks tilbage og udbedrede det, så vores køkken kunne komme til tiden. Bjørn er dejlig nem at tale med og forstår lige med det samme hvad man søger. Han er også fleksibel mht. planlægningen, hvilket er rart ved en større renovering og mange bolde i luften.
De kan være lidt svære at få fat i, når de først er i gang og her er der plads til forbedring. De svarer dog altid tilbage og kommunikerer både på tlf, sms og mail, men der ville det være rart med eksempelvis en sms når de går hjem for dagen, som fortæller hvornår de kommer tilbage igen og om man må gå på gulvet osv. Det gør andre håndværkere og det giver en super tryghed.

Læs mere

FIRAT TURAN, 09 mar. 2021

Michael er en super fin fyr holder hans aftaler dog til tider svær at få fat i ;)
Flot arbejde så vi er super glade

Michael Bødker, 03 mar. 2021

Rigtig god service fra start til slut. Fantastisk flotte gulve. Stor anbefaling herfra.

Anders Askman, 01 mar. 2021

Har lige haft oplevelsen af at få udført arbejde af MW Gulvteknik. Alt fra aftaler til udførelse og til sidst afleveringer. Alt spillede og alle aftaler overholdt. Vil klart anbefale MW Gulvteknik når der skal laves gulve.

Engelgaar EL/VVS, 01 mar. 2021

Vi har fået lagt et sildebens egetræsgulv i hele vores stueetage, og det er blevet så flot. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat - både ift. kvalitet, farve osv. Gulvet er blevet lig...

Vi har fået lagt et sildebens egetræsgulv i hele vores stueetage, og det er blevet så flot. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat - både ift. kvalitet, farve osv. Gulvet er blevet lige, som vi ønskede det. Der er ingen tvivl om, at MW Gulvteknik har fagligheden i højsæde, og de var gode til at tage os med på vej ift. retning på gulv m.m.. MW's medarbejdere er meget arbejdssomme, og leverer opgaven inden for den aftalte tidsramme. Der er intet at sætte en finger på ift. gulvlæggerne.
Når disse rosende ord er sagt, må vi desværre også sige, at vi havde meget besvær ift. kommunikationen med firmaets ledelse. Det var til tider umuligt at komme i kontakt med firmaet, der var SMS'er, der ikke blev svaret på, aftaler der ikke blev overholdt osv. Det bidrog naturligvis til en vis grad af irritation for vores side, og det synes vi er ærgerligt, når nu kvaliteten er i højsæde. Det lader til, at firmaet er i hastig vækst, og at de måske har en anelse for travlt til selv at kunne følge helt med. Der er ingen tvivl om, at firmaet sætter den håndværksmæssige faglighed langt over kommunikationen med sine kunder, men disse to ting bør gå hånd i hånd for en god kundeoplevelse. Det håber vi, firmaet vil tage til sig.

Læs mere

Dianna Rømer, 24 feb. 2021

Meget flotte gulve. Tidsplan og aftale overholdt til mere end punkt og prikke. Dog meget svært at få kontakt og svar fra firma.

Cecilie og Christian Ørnholm, 24 feb. 2021

OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 03-02-2021
Karakter: 4.40
TILFØJET/OPDATERET: 05-02-2021
Vi har haft MW Gulvteknik til at lægge sildebensparket i vores stueetage. Håndværksmæssigt er de meget dyg...

OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 03-02-2021
Karakter: 4.40
TILFØJET/OPDATERET: 05-02-2021
Vi har haft MW Gulvteknik til at lægge sildebensparket i vores stueetage. Håndværksmæssigt er de meget dygtige og leverer et flot resultat, de tager hånd om detaljerne og rydder altid pænt op efter sig. Vi kunne godt have ønsket os, at kommunikationen havde gledet lidt bedre, men vi er heldigvis endt med et godt resultat.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 03-02-2021
Karakter: 3.40
Vi har haft en meget ambivalent oplevelse med MW Gulvteknik. Kommunikationen og hele processen har været ét stort uacceptabelt rod , men håndværksmæssigt er der heldigvis intet at sætte en finger på.
Vores sildebensparketgulve står rigtig flot, de er professionelt lavet og der er ryddet pænt op bagefter. Til gengæld har alt andet været en udfordring.

Før aftalen blev lavet havde vi store problemer med at få fat i firmaet. De svarede ofte ikke på vores mange opkald eller sms'er (heller ikke i telefontiden) og vendte ikke tilbage. Når de sagde, de ville vende tilbage på et bestemt tidspunkt, hørte vi intet, og måtte selv rykke for svar igen. Da vi så endelig lavede en aftale og bekræftede tilbud, var der over en måned til, opgaven skulle gå i gang. Da den fastsatte startdato/uge kom, hørte vi intet og måtte selv ringe flere gange, for at få vide, hvad planen var. Det gjorde, at hele processen blev forsinket med en uge ift. hvad de tidligere have oplyst, og vi måtte rykke en køkkenlevering pga. dette.

I perioden med arbejdet, dukkede guldmændene op på tidspunkter, der stak i øst og vest - enten stod de der kl. 7.00 om morgenen eller fredag kl. 17.00. Det var tydeligt, at koordineringen med de forskellige medarbejdere i processen var meget ringe. Så vi måtte selv konstant ringe til dem, for at høre, hvornår næste medarbejder kom og hvad der skulle ske. Vi fik aldrig en fastlagt plan, selvom vi bad om det. Vi oplevede endda at blive ringet op ml. kl. 7-8 en lørdag morgen, hvor vi ikke var hjemme til at lukke dem ind - de havde glemt at fortælle, at de også kom i weekenden.

En ting ift. det håndværksmæssige er, at vi i deres showroom havde set en overfladebehandling, som vi også ønskede til vores gulve. De prøver, der så blev lavet på vores gulve så helt anderledes ud, og når vi stillede spørgsmålstegn ved det, fik vi at vide, at det var de muligheder, der var. Der blev gjort ingen indsats for at imødekomme vores ønsker. På trods af, at vi kunne fremvise billeder fra showroomet og havde lavet en aftale med en anden medarbejder om, at det var den type overfladebehandling, vi vi ville have. Så vi endte med et mørkere resultat, end vi havde håbet på.

Derudover skulle vi have lavet et trappetrin, og fik at vide ved anden inspektion af opgaven, at de ville vente med dette og diskutere løsninger for overgangen på trinet med os undervejs, så vi ikke behøvede at tage et valg med det samme. Pludselig havde montørerne dog bare selv valgt en løsning, som vi måtte tage os til takke med - vi fik altså aldrig muligheden for at diskutere løsninger, selvom de selv havde fortalt os, at det skulle gøres sådan. Vi fik efterfølgende at vide, at den montør, der havde lavet det, havde fortalt chefen, at han havde spurgt os - men dette var ikke tilfældet; vi havde sagt det samme til ham, som chefen - at vi skulle præsenteres for løsninger og derefter vælge. Så det var altså ikke rigtigt.

Ift. pris på opgaven, så har vi betalt, hvad tilbuddet indeholdt. Der var nogle ting i tilbuddet, der ikke blev gjort, mens andre ting blev gjort ekstra. Så vi valgte at lade diskussionen om endelig faktura flyve - simpelthen af den grund, at vi ikke orkede at snakke mere med firmaet, pga. deres uprofessionelle kommunikation.

Hvis man vælger MW Gulvteknik til at få lavet sildebensparketgulve, får man et flot resultat, men man kan ikke regne med noget professionalisme i processen overhovedet. Samtidig skal man være villig til selv at agere byggeleder og koordinere med de forskellige håndværkere, for man får ingen plan eller information fra firmaet, med mindre, man selv spørger.

Den eneste grund til, at vi ville vælge at bruge firmaet igen, skulle være at vi ønsker det præcis samme gulv på vores anden sal.

Læs mere

Pernille, 03 feb. 2021

Super flot arbejde, vi har fået det flotteste gulv. Stor ros til gulvlæggerne som hver dag efterlod alt ryddet og rengjort, hvilket virkelig er en sjældenhed i byggebranchen.

Louise Torp, 08 okt. 2020

Vi har været MEGET tilfredse med MW gulvteknik.

Udover rigtig flot arbejde, kom de også med rigtig god og værdifuld vejledning og råd til hvilke olier og lak vi skulle vælge, og hvad deres erfaringer var.

Rune, 06 feb. 2020

På trods af sygdom kom MW gulv samme dag og var færdige en dag før tid. Derudover gav de en gang lak mere end aftalt. Meget tilfreds. Stor tak til Ivan.

Frederik Holm, 04 feb. 2020

Perfekt leverance fra MW gulvtekniks side. God håndværksmæssig kvalitet og tidsplan blev overholdt til punkt og prikke. Der var god dialog med Bjørn fra MW gulvteknik i hele forløbet. ***** fra mig. Kan varm anbefales.

René P., 09 jul. 2019

I forbindelse med totalrenovering af gammelt hus fra 1961 har vi haft MW Gulvteknik til at lægge, slibe og behandle nyt sildeben i massiv eg. Sindssygt flot resultat (billeder kan ses på deres fa...

I forbindelse med totalrenovering af gammelt hus fra 1961 har vi haft MW Gulvteknik til at lægge, slibe og behandle nyt sildeben i massiv eg. Sindssygt flot resultat (billeder kan ses på deres facebook side) under hele processen har vi fået super vejledning og resultatet er blevet endnu bedre end vi kunne have forstillet os. Kort tid efter vi fik lagt gulvet fik vi 2 mindre vandskader på vores nye ubehandlede gulv, og der kom Michael og hans drenge med det samme og fik ordnet vores gulv så det blev fint igen.

Læs mere

Jakob Sejthen, 05 jun. 2019

Utroligt flot arbejde, udført af dygtige folk, kan absolut anbefales👍

fam. Kehler, 17 apr. 2016

Det var virkelig en skuffelse at bruge dette firma. Der er lavet en aftale og pris om 2 gulve i min lejlighed der skulle slibes. Da vi er på dagen de skal begynde møder de ikke op, de svarer ikke...
Det var virkelig en skuffelse at bruge dette firma. Der er lavet en aftale og pris om 2 gulve i min lejlighed der skulle slibes. Da vi er på dagen de skal begynde møder de ikke op, de svarer ikke på mine henvendelser og når man endelig får fat i dem og får lavet en ny aftale møder de heller ikke op til denne. Virkelig en skuffelse og et firma der kan forsinke ens byggeri med uorganiseret aftaler.
Læs mere

Kristian Mortensen, 17 apr. 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MW Gulvteknik ApS

Send en forespørgsel til MW Gulvteknik ApS