Gidex Aut. El & Klimaservice ApS

Gidex har i år 40 år´s jubilæum som importør af TOSHIBA´s kvalitetsprodukter indenfor klima- & varmepumpe løsninger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver opgave, store som små.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Gidex Aut. El & Klimaservice ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Gidex Aut. El- & Klimaservice 

Gidex er din professionelle samarbejdspartner inden for TOSHIBA klima- & varmepumper. Vi er specialister indenfor energisparende løsninger og importere et bredt sortiment fra TOSHIBA til det danske marked. Vi kan dermed gå til en hver opgave og tilbyde professionelle og skræddersyede løsninger.

Tryghed frem for alt

Gidex har alt under et tag og står til tjeneste med alt fra gratis rådgivning & tilbudsgivning, besparelsesberegninger, fuld montering klar til drift via egne spec. uddannede montører. Vi yder en tryg og god vejledning i brug af dit nye anlæg samt opfølgning med fordelagtige serviceordninger og gratis hotline support via egen serviceafdeling. 

Gidex er et familie firma og har i år 40 års jubilæum med TOSHIBA, som blev grundlagt af Gunnar Knudsen tilbage i 1976, i Frederikssund. Allerede den gang var den japanske gigant fremme med fordelagtige klimaløsninger og som også i dag udviklingsmæssigt ligger i spidsen inden for sin bedste kvalitet.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 47313221 / 47315251 eller via gidex@gidex.dk

Vil du se hvordan kunderne anmelder Gidex på Trustpilot, så kan du besøge deres Trustpilotside

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Gidex Aut. El & Klimaservice ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Gidex Aut. El & Klimaservice ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Gidex Aut. El & Klimaservice ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Gidex Aut. El & Klimaservice ApS

Gidex har i år 40 år´s jubilæum som importør af TOSHIBA´s kvalitetsprodukter indenfor klima- & varmepumpe løsninger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til enhver opgave, store som små.

Hovedkontor

Korshøj 10
3600 Frederikssund

CVR: 32559395

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen