Fuhlendorff Have & Anlæg

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Fuhlendorff Have & Anlæg

Fuhlendorff Have og Anlæg

Hos Fuhlendorff Have og Anlæg tilbyder vi belægning af topkvalitet. Når vi rykker ud fra Silkeborg, er det med henblik på at levere de bedste løsninger indenfor en bred vifte af belægningsopgaver og kloakopgaver.

Vi er en virksomhed, der råder over 5 topprofessionelle medarbejdere og har derfor værktøjerne til at udføre vores kvalitetsrige løsninger i både større og mindre omfang. Ligegyldigt om det er et privat projekt, i en boligforening eller i erhvervskontekst, så står vi klar med vores ekspertise.

Høj kvalitet

Et af vores absolutte fokusområder er at levere løsninger, der kvalitetsmæssigt er at finde på den allerøverste hylde. Vi er meget ærekære, når det kommer til vores fag og det kan ses på det arbejde vi udfører – uanset hvor og hvornår vi gør det.

En pålidelig håndværker

Vi går hos Fuhlendorff Have og Anlæg meget op i at vise vores pålidelighed overfor vores kunder. Vi søger derfor altid at holde en god, løbende kundedialog for at holde vores kunder underrettede omkring byggeprocessen, og hvordan de kan forvente den vil forløbe sig.

Tag kontakt

Ledder du efter en pålidelig håndværker, der altid har levering af et fremragende stykke arbejde som mål, er du velkommen til at kontakte os hos Fuhlendorff Have og Anlæg. Vi sidder klar gennem nedenstående kontaktknapper og glæder os meget til at høre fra dig.

Kontakt os her
Nikolai Fuhlendorff Laursen Indehaver
60 47 ** **
[email protected]***.dk
Fuhlendorff Have & Anlæg Møllebakken 29 8641 Sorring
CVR: 31214343
Her finder du Fuhlendorff Have & Anlæg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Fuhlendorff Have & Anlæg har blandt andet udført opgaver for